Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği'nden Demokrasi Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği'nden Demokrasi Yürüyüşü

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği\'nden Demokrasi Yürüyüşü

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı ve üyeler, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenleyerek, basın açıklaması yaptı.

20.07.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı ve üyeler, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenleyerek, basın açıklaması yaptı.

Hamamyolu Caddesi Saatli Park'ta bir araya gelen Kamu-Sen üyeleri, Türk Büro-Sen ve Türk Tarım Orman-Sen üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık, MHP Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe ve çok sayıda vatandaş, Türk bayrakları ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganlarıyla valilik önüne yürüdü. Burada basın açıklamasını okuyan Urfalı, "Türkiye Cumhuriyeti Devletine, milli ve manevi değerlerimize ve milli iradeye karşı yapılan her türlü antidemokratik müdahale ve darbenin karşısında dimdik buradayız. Büyük Türk milletine yönelen her türlü tehlikeyi önlemek ve bertaraf etmek için her türlü göreve hazırız. 15 Temmuz günü gerçekleştirilen ve hiç kimsenin onaylamayacağı acı olaylara neden olan darbe girişimini gerçekleştirenleri ve buna destek veren tüm güçleri kınıyoruz. Bu darbe girişimini karşı duruşu, mücadelesi, azmi, kararlılığı ve fedakarlığı ile bertaraf eden yüce Türk milletinin darbe karşısında duran gerçek askerlerini, polislerini, tüm fertlerini, yetkililerini, siyasilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve yetkililerini kutluyoruz. Cumhuriyetimizin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak huzur ve ebedi varlığının daim olması dileklerimizle, Büyük Türk Milletine ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ve saygılarımızı sunarız" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği'nden Demokrasi Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement