Türkiye Karate Şampiyonası Erzincan'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Karate Şampiyonası Erzincan'da Yapıldı

Türkiye Karate Şampiyonası Erzincan\'da Yapıldı

Okul Sporları Gençler Karate Türkiye Şampiyonası, 27 ilden kız erkek 163 sporcunun katılımıyla Erzincan'da yapıldı.

15.04.2014 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul Sporları Gençler Karate Türkiye Şampiyonası, 27 ilden kız erkek 163 sporcunun katılımıyla Erzincan'da yapıldı. Erzincan 13 Şubat Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalardan önce tüm sporcu ve illerin katıldığı açılış seremonisi yapıldı. Erzincan Vali Yardımcısı Fatih Kaya sporculara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. Daha Sonra Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik merkezi halk oyunları ekibi tarafından gösteri yapıldı. 27 ilden gelen kız erkek toplam 163 sporcu Kata ve Kumite kategorilerinde şampiyon olabilmek için mücadele verdiler. 2 gün süren Türkiye şampiyonasında dereceye giren sporculara madalyaları ve katılım belgeleri düzenlenen tören ile Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve protokol mensupları tarafından takdim edildi. Türkiye şampiyonasının ilk gününde kız ve erkek sporcular Kata kategorisinde mücadele etti. İlk günün öğleden sonraki bölümünde yapılan kız sporcuların Kumite müsabakaları oldukça çekişmeli geçti. Müsabakaların ikinci gününde ise genç erkekler Kumite yarışmaları yapıldı. Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakalarda sporcular şampiyon olabilmek için var güçleri ile mücadele ettiler. Erzincan'ın 2 gün boyunca ev sahipliği yaptığı Okullar Sporları Genç erkekler ve Genç kızlar Türkiye Karate şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

DERECE YAPAN SPORCULAR

Erzincan'da yapılan Türkiye Okullar arası Gençler Karate şampiyonasında dereceye giren sporcular ise şöyle; Genç Bayanlar Kata'da Türkiye Şampiyonu Ankara'dan Deniz Atak olurken, Genç Erkekler Kata'da Türkiye Şampiyonu İzmir'den Ferhat Karabağ oldu. Genç Bayanlar 48 kilo Kumite'de Gaziantep'ten Selva Nur Akkurt Türkiye Şampiyonu olurken, Genç Bayanlar 53 kilo Kumite'de Sakarya'dan Aslıhan Aygüneş Türkiye şampiyonu oldu. Genç Bayanlar 59 kilo Kumite'de Sivas'tan Senanur Genç Türkiye Şampiyonu olurken, Genç bayanlar +59 kilo Kumite'de Ankara'dan Vildan Güvercin Türkiye şampiyonu oldu. Genç erkekler 55 kilo Kumite'de Kocaeli'den Eray Şamdan Türkiye şampiyonu olurken, Genç erkekler 61 kilo Kumite'de Rize'den Abdulkadir Kara Türkiye şampiyonu oldu. Genç Erkekler 68 kilo Kumite'de Trabzon'dan Aykut Taylan Türkiye şampiyonu olurken, Genç erkekler 76 kilo Kumite'de Ankara'dan Fatih Alkan Türkiye şampiyonu oldu. Genç erkekler +76 kiloda ise İstanbul'dan Onurcan Üstün Türkiye şampiyonu oldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Karate Şampiyonası Erzincan'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement