Türkiye-Kosova Maçının Ardından 1 - Son Dakika
Güncel

Türkiye-Kosova Maçının Ardından 1

Türkiye-Kosova Maçının Ardından 1

Türkiye- Kosova maçının ardından 1Süleyman EKİNANTALYA, (DHA)- KOSOVA Milli Takım Teknik Direktörü Albert Bunjaku, ilk yarıda 2- 3 pozisyonları olduğunu, ancak değerlendiremediklerini belirterek, Sonuçta Türkiye evinde oynadı.

12.11.2016 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye- Kosova maçının ardından 1

Süleyman EKİNANTALYA, (DHA)- KOSOVA Milli Takım Teknik Direktörü Albert Bunjaku, ilk yarıda 2- 3 pozisyonları olduğunu, ancak değerlendiremediklerini belirterek, Sonuçta Türkiye evinde oynadı. Zaten burada zordur galip gelmek. Türkiye'nin galip gelmesi normal dedi.

Kosova Milli Takım Teknik Direktörü Albert Bunjaku maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, zor bir maça çıkacaklarını bildiklerini ve özellikle ilk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduklarını kaydetti. Oyunu 36'ncı dakikadan 90'ıncı dakikaya kadar 3 bölüme ayırmak gerektiğini ifade eden Albert Bunvaku, kolektif olarak iyi futbol sergilediklerini söyledi.

Maçta dikkatli olmaları halinde biraz daha iyi oynayabileceklerini anlatan Albert Bunjaku, şöyle konuştu

'Bundan sonra önümüzdeki maçları düşüneceğiz. İlk devre 2-3 atağımız vardı. Orada sonuca gitseydik, her şey değişebilirdi. İkinci devre zaten golle başladı. İki gol arka arkaya geldi. Gollerden önce ilk devrede 3 net şansımız vardı. Sadece golü bulamadık. Penaltı pozisyonu da olabilirdi. Sonuçta Türkiye evinde oynadı. Zaten burada zordur galip gelmek. Türkiye'nin galip gelmesi normal. İlk yarıda gerçekten takım istediğim oyunu oynadı. İkici yarıda istediğim şeyleri yapamadılar.

Bir soru üzerine, Türkiye'nin zor bir rakip olduğuna vurgu yapan Bunjaku, konuşmasını şöyle tamamladı

'En zor rakibimizdi Türkiye. Kanatları çok iyi kapattılar. Pozisyon vermediler. İlk devre bir hatamız vardı. Onu gole çevirseydik, sonuç farklı olabilirdi. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Sonuçta Fatih Terim de takımımıza saygı duydu. Çok iyi oynadığımızı söyledi. Bundan sonraki maçlarda çok iyi takım yapacağız. Türkiye'nin Arda Turan gibi oyuncuları var. İyi de toplar dağıttı. Nitekim böyle bir pozisyonda golü de buldular. Özetle, oyuncularım sahada istediklerini yapsalardı, sonuç farklı olabilirdi. Bu seyircinin önünde Türkiye'nin galip gelmesi normal. Kosova'nın Türkiye'nin konumuna gelebilmesi için çok çalışması lazım. İyi oyuncularımız var.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye-Kosova Maçının Ardından 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement