Türkiye'nin En Büyük Açık Hava Festivali Rock'n Coke'unilk Günü Sahne Alan Yerli, Yabancı Rock... - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Büyük Açık Hava Festivali Rock'n Coke'unilk Günü Sahne Alan Yerli, Yabancı Rock...

Türkiye\'nin En Büyük Açık Hava Festivali Rock\'n Coke\'unilk Günü Sahne Alan Yerli, Yabancı Rock...

Festivalin ikinci günü Theo ve Adam'dan kurulu Hurts, şarkıları ve sahne şovu ile Rock'n Coke'un en beğenilen ve dikkatçeken performanslarından birini sergilerken, sahne enerjisi ile seyircileri kendinden geçirdi.

08.09.2013 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rock'n Coke'ta Hurts ve Arctic Monkeys rüzgarı

Festivalin ikinci günü Theo ve Adam'dan kurulu Hurts, şarkıları ve sahne şovu ile Rock'n Coke'un en beğenilen ve dikkatçeken performanslarından birini sergilerken, sahne enerjisi ile seyircileri kendinden geçirdi. Türkiye'deki ilk konserini Rock'n Coke'ta veren İngiliz rock grubu Arctic Monkeys konserine 'Merhaba Türkiye, harika insanlarsınız' diyerek başladı ve yepyeni şarkıların yanında, özel sahne performanslarıyla festival tarihinin unutulmazları arasına adını yazdırdı. Solist Alex Turner, konseri seyircilere, gitarının penasını fırlatarak tamamladı.

Türkiye'de ilk konserini Rock'n Coke'ta veren diğer İngiliz grubu Hurts, Rock'n Coke Sahnesi'nde özgün müziklerinin yanı sıra, seyirci ile kurdukları interaktif ilişkiyle de konserdeki onbinlerce hayranına muhteşem saatler yaşattı.Grup, 'Çok uzun zamandır Türkiye'e gelmek istiyorduk, şu anda İstanbul'da Rock'n Coke Festivali'nde olmaktan çok mutluyuz' diyerek, Illuminated şarkısında tüm seyircilerden cep telefonlarıyla ışık seli oluşturmalarını istedi.

Yepyeni albümlerinden şarkılarla konserine başlayan yılların gözde grubu Editors, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Grup, konserini davulcusu Ed Lay'in bagetlerini seyircilere fırlatmasıyla noktaladı.

Güne The Ringo Jets'in keyifli parçalarıyla başlayan Coca-Cola Zero Sahnesi'nde, en dikkat çeken grup, İngilizlerin gelecek vadeden grubu Palma Violets oldu.Coşkusuyla Rock'n Coke izleyicilerinin beğenisini kazanan grup, Türkiye'ye övgüler yağdırırken, izleyenleri 'rock'n'roll' ruhu ile doldurdu.

Rock'n Coke'un ilgiyle beklenen gruplarından biri olan Triggerfinger ise muhteşem enerjisi ile izleyicilerden tam not aldı. Ruben, Paul ve Mario, seyirci ile kurdukları sempatik ilişkiyle Rock'n Coke'ta kendilerini bekleyenleri yanıltmadılar.

Coca-Cola Zero Sahnesi'nde Indie dünyasının yeni 'kuyruklu yıldızı' olarak anılan Maximo Park ile buluşan seyirciler, alkışlarıyla konser alanını inletti.

Türk gruplar Rock'n Coke'a damga vurdu

Türkiye'de alternatif rock müziğin sevilmesine öncülük eden gruplardan Duman'ın Rock'n Coke Sahnesi'nde performansı büyük ilgi ve beğeni topladı. Ünlü grubun şarkılarına binlerce festival katılımcısının yaptığı vokal, görülmeye değerdi.

Festivalcilerin heyecanla beklediği bir başka Türk sanatçı ise, Can Bonomo'ydu. Bonomo, Coca-Cola Zero Sahnesi'nde seyircilere 'Ben konuşunca yüzünüzde enteresan bir gülümseme oluyor, buna bayılıyorum' dedi.

Rock'n Coke Keşif sahnesi rengarenkti

Dünyanın dört bir yanından müziği bir araya getiren Keşif Sahnesi, rengarenk kostümler, etkileyici sahne şovları ile izleyenleri farklı ve renkli müziklerle buluşturdu. Keşif Sahnesi'nde Sırbistan'dan Almanya'ya, Avusturya'dan Yemen'e uzanan coğrafyanın farklı grupları Rock'n Coke izleyicisiyle buluştu.

Devler Pazar günü de Rock'n Coke'ta

Bir önceki günün enerjisiyle tam gaz devam eden Rock'n Coke'ta 8 Eylül Pazar Rebel Moves ve Aylin Aslım'la başlayacak konserler, Primal Scream, Within Temptation, Selah Sue, Ellie Goulding, Teoman, Yasemin Mori ile devam edecek. Dünyaca ünlü İngiliz grup Jamiroquai ve efsane grup The Prodigyson günün merakla beklenen ve en fazla heyecan yaratan isimleri.

Rock'n Coke Biletleri Biletix'te

Cumartesi günü biletleri tükenen Rock'n Coke'ta 8 Eylül için tam bilet 140 TL'den, öğrenci 100 TL'den satışta.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Büyük Açık Hava Festivali Rock'n Coke'unilk Günü Sahne Alan Yerli, Yabancı Rock... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement