Türkiye'nin En Güçlü Adamları Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Güçlü Adamları Kayseri'de

Türkiye\'nin En Güçlü Adamları Kayseri\'de

Turkish Power Wrestling Ekibi Bugün Kayseri'de Gösteri Yaptı.

09.01.2011 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkish Power Wrestling ekibi bugün Kayseri'de gösteri yaptı. Smackdown ve Raw yayınlarının anlatıcısı ve koordinatörü Bilgehan Demir'in sunumuyla, Kayseri Kadir Has Spor ve Kongre merkezinde düzenlenecek organizasyon öncesi Türk güreşçileri ringde yaptıkları şovlarıyla büyüledi.

Dövüş Sporları'nda sıra dışılığı ile bilinen Turkish Power Wrestling organizasyonu 12 Şubat'ta Kayseri Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Turkish Power ekibi, organizasyon öncesi Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı programla sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Kayserili 'Taş Kardeşler' lakaplı Nuri ve Behlül Taş kardeşler, Timsahlar takımından Bursalı Big Boy'la ringe çıktı. Ringde kıyasıya mücadele eden Kayserili kardeşler, 248 kiloluk Big Boy'u devirmeyi başardı. Bilgehan Demir, Turkısh Power üyelerini tek tek ringe davet ederek, hem tanıttı, hem de 12 Şubat'ta Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılacak şovla ilgili görüşlerini aldı.

Demir, izlemeye gelen vatandaşlardan da Amerikan güreşlerindeki hareketlerin kesinlikle denenmemesi isteyerek söz aldı. Sultans Of The Dance ekibi baş dansçısı Camoka karakteri ile bilinen Hasan Yalnızoğlu, Fenerbahçeli milli basketbolcü Zaza, 248 kiloluk Timsahlar takımından Bursalı Big Boy, Gecelerin Yargıcı Bahadır, Soldier lakabı ile ünlü kickboksçu Atakan Arslan, maçlarda hakemlik yapacak olan ünlü sanatçı Meriç Erkan da hayranlarını ringe çıkarak Şubat ayında Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılacak müsabakaya davet ettiler. Turkısh Power ekibi üyeleri daha sonra hayranlarına imza dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Güçlü Adamları Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi
    12:30 Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi

    Sivas'ta faaliyet gösteren ESTAŞ, leyleklerin bacasında yuva yapması nedeniyle üretimi durdurdu. Leyleklerin zarar görmemesi için fabrika yönetimi, göç edene kadar üretime ara verdi. Fabrika, leyleklere ev sahipliği yaparak doğaya ve çevreye saygılı bir firma olduğunu gösteriyor.

  • Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği
    12:29 Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği

    Samsun Gastronomisi Tanıtın ve Tadım Ekinliği'nde şehrin lezzetleri protokol ve davetlilere sunuldu. Samsun'un yöresel lezzetleri ve coğrafi işaret tescilli tatları tanıtıldı.


Advertisement