Türkiye'nin En Önemli İhtiyacı Eğitim" - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye'nin En Önemli İhtiyacı Eğitim"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, oda olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Türkiye'nin en önemli ihtiyacı eğitim, eğitimcileri her zaman destekleyeceğiz.

28.03.2018 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, oda olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, " Türkiye'nin en önemli ihtiyacı eğitim, eğitimcileri her zaman destekleyeceğiz." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran, oda tarafından yenilenen ATO İlkokulu Konferans Salonu'nun açılış törenine ve Şehit Ömer Halisdemir'i Anma Programı'na katıldı.

Baran, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ATO olarak eğitime verdikleri öneme işaret ederek, Türkiye'nin en önemli ihtiyacının eğitim olduğunu ve eğitimcileri her zaman destekleyeceklerini kaydetti.

Okulun konferans salonunun 15 Temmuz'un simge ismi haline gelen Şehit Ömer Halisdemir'i anma etkinliğiyle açılmasının büyük anlam ifade ettiğini vurgulayan Baran, "Kahramanlarımız bitmez. Bizim özelliğimiz bu. Hangi ülkenin vatandaşı canını hiçe sayarak kendini o tankın, topun, tüfeğin önüne atar? Aklıma başka ülke gelmiyor. Biz böyle bir milletiz. Bunu tarih boyunca yaptık, Çanakkale'de de yaptık, 15 Temmuz'da da yaptık. Bizi topla tüfekle yıldıramazlar. Biz küllerimizden doğar yine çıkarız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın." değerlendirmesinde bulundu.

Programa, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayri Doğruer, Keçiören Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Ferhat Erdoğan, Birlik Haber-Sen Başkanı Ömer Budak, ATO İlkokulu Müdürü Osman Şahin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türkiye'nin En Önemli İhtiyacı Eğitim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement