Türkiye'nin En Prestijli Tesettür Alışveriş Festivali! - Son Dakika
Moda

Türkiye'nin En Prestijli Tesettür Alışveriş Festivali!

Türkiye\'nin En Prestijli Tesettür Alışveriş Festivali!

Dünya Seyahat Ödülleri'nde (World Travel Awards) "Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli" seçilen Hilton İstanbul Kozyatağı, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan tesettür alışveriş festivali Trend Fest İstanbul'a ev sahipliği yapıyor.

05.12.2016 10:59  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onlarca markanın en seçkin ürünlerinin satışa sunulacağı, Türkiye'nin en prestijli tesettür alışveriş festivali Trend Fest İstanbul, 17-18 Aralık tarihlerinde Hilton Kozyatağı'nda binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.

Büyük Hediyeler ve Sürprizler

Alışveriş ile eğlenceyi birleştiren ve perakende, moda-giyim, turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren Trend Fest'in ziyaretçilerine sürprizleri bitmiyor.

Trend Fest'e katılım yapacak ziyaretçiler arasından seçilecek isimleri Umre, Avrupa Seyahati ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Trend Fest İstanbul'da Yerinizi Alın

Tesettür giyim dünyasının ünlü isimlerini de buluşturan Trend Fest İstanbul'un organizatörü Semra Alpak ve Elif Almak önceki yıllarda gerçekleştirdiği rekor seviyede ziyaretçi sayısını bu yıl çok daha yukarıya taşıyacaklarını belirtiyor.

Yerli ve yabancı tesettür giyim markalarından turizme kadar muhafazakâr kadının yaşamında yer bulan tüm firmalara kapılarının açık olduğunu söyleyen organizatör Semra Alpak "Trend Fest hem sektör açısından hem de ülkemiz açısından tesettür giyimin butik dediğimiz seçkin markaları bir araya getirdiği için büyük bir öneme sahip" dedi. Alpak, "Hilton Kozyatağı, Trend Fest'e olağanüstü bir ilgi var. Beklediğimizin çok üzerinde bir ilgi oldu. Daha önce de Trend Fest etkinliklerinde on binleri aşkın ziyaretçi ağırladık. Türkiye'yi yasa boğan olumsuzluklara rağmen İstanbul'un her yerinden ve aynı zamanda pek çok farklı ülkeden katılım oldu. Şimdi 2016/17 sonbahar kış sezonunda hem tüketiciye hem de perakendeciye moral veren iki güne ev sahipliği hazırlığındayız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda Türkiye'nin En Prestijli Tesettür Alışveriş Festivali! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement