Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları Gala'da Buluştu. - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları Gala'da Buluştu.

Türkiye\'nin En Ünlü Youtuber\'ları Gala\'da Buluştu.

Sosyal medyada binlerce takipçileri ve milyonlarca izlenme oranları olan ünlü sosyal medya fenomenlerinin ilk uzun metrajlı filmi "Facia Üçlü'nün" galası, Kanyon Cinemaximum'da yapıldı.

16.08.2018 15:54  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-Sosyal Medyanın fenomenlerinden 'Komedi sineması'

Sosyal medya fenomeni ünlü youtuberların "Facia Üçlü" filminin galası yapıldı.

Sosyal medya analiz raporlarına göre Youtube'da 1 milyon takipçiye sahip Facia Üçlü'nün, tıklanma sayılarıise 323.586.186'yı buluyor. Facebook'ta 1 milyon , İnstagram'da daözel sayfaları ile beraber yasal sayfalarının toplam takipçi sayısı 3 milyonu geçiyor.

Bugüne kadar arkalarındaki milyonlarca takipçi ve izleyiciden aldıkları güçle Türkiye Sinemasında komedi türüne taze kan olmaya geliyorlar. 'Kemal Sunal ve Şener Şen'in samimi mizah anlayışlarını devam ettirme niyetiyle' yola çıkan Facia Üçlü; artık sosyal medyanın sınırlarını aşıyor. Sosyal Medya'nın fenomen isimleri beyaz perdeye taşınıyor.

Başrollerini Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül'ün paylaştığı filmdebu isimlerin yanı sıra Deniz Oral, Hülya Şen, Yakıp Yavru, Berna Üçkaleler, Nez Demir, Selçuk Büyük gibi ünlü isimler de yer aldı. Filmin oyuncularının tam kadro katıldığı gala gecesine ünlü oyuncular ve sosyal medya fenomenleri de yoğun ilgi gösterdiler. Filmin senaryosunu Gurbet Gurur Cantürk kaleme aldı, yönetmen koltuğunda ise Ramazan Özer oturdu. Ömer Faruk Bostan, Ahmet Parlak ve Heijan gibi sanatçılar da müzikleri ile filme renk kattılar. Facia Üçlü filmi, Kurban Bayramının son günü 24 Ağustos'ta izleyiciyle buluşuyor.

TAM BİR ADANA KOMEDİSİ

Talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen üçlü, Emre'ye dedesinden kalan tarlaları almak için köyün yolunu tutar. Esas plan tarlaların üzerine konmakken Emre'nin muhtarın kızına aşık olması ile işler değişir. Kızı elde etmek için denemedikleri yol kalmayan üçlü işi araba yarışına kadar götürür. Ama araba yarışının ardından işler, hiç de tahmin etmedikleri noktalara gidecektir.

Yaza damgasını vuracak, içimizi ısıtacak sımsıcak bir Adana komedisi bizi bekliyor..

Haberin içindeki Röportajlar:

Gurbet Gurur Cantürk(Senarist) :

"Gerçekten içten ve candan bir film oldu. Mevcut komedi unsurlarının dışında doğal yaşam ortamlarında ne varsa günlük hayatlarında yaşadıklarını bir parodi yapmadan doğalı neyse onu yansıtmaya çalıştık perde de. Umarım herkes bizim kadar eğlenir."

Ramazan Özer (Yönetmen):

"Biz bu yola çıkarken daha çok genele hitap eden bir film yapmaya çalıştık. senaryosunu yazarken de çekimleri yaparken de gerek teknik olarak gerek oyunculuk olarak da buna dikkat ettik. Sefa, Mami ve Emre'yi youtube'dan tanıyorsunuz ama profesyonel kamera karşısına geçtiklerinde bir çok profesyonel oyuncuya kafa tutacak şekilde oyunculuk sergilediler. Bu da bizi çok mutlu etti, bizim amacımız da buydu."

Sefa Kındır (Başrol Oyuncusu) :

"Bu hedef doğrultusunda tüm çabalarımızla mücadele ettik. Yılmadık, usanmadık, bıkmadık ve hedefimize ulaştık. Bugünümüze şükürler olsun. Filmimizin çekim esnası, öncesinde senaryo esnası ve sonrasında film tamamlanana kadar bizler çok eğlendik."

Mami Emen (Başrol Oyuncusu) :

"İnşallah filmimizi beğenirler. Biz elimizden gelen tüm mücadeleyi verdik. Bir yerde artık dedik ki damgayı vuralım bir yerlere gelelim artık beyaz perdeye çıktık. Bu şekilde de artık inşallah ilerleyeceğiz.

Bugüne kadar çıkan komediler hep birbirinin takibi 1'i 2'si 3'ü biz bu zincirleri kırmaya geldik. Allah nasip ederse de inşallah bu zincirleri kıracağız. İnsanlar bu filmi neden izlesin neden filmimize gelsinler izleyici Anadolu'dan halktan bir şeyler bulmak istiyorsa bu filme gelip kendini izlesin" dedi.

Emre Gül (Başrol Oyuncusu) :

"Filmde oynadığım karakter dedesi öldükten sonra dedesinin mirasına konan ve hayatında gittiği her işe şanslıkla bakan bir karakterim var."

Deniz Oral (Oyuncu) :

"Ben köyün muhtarını oynuyorum. Çocukları kandırıp Emre'ye dedesinden kalan arsalara konmak isteyen açıkgöz bir muhtarı oynuyorum. Keyifli bir film oldu yolları açık olsun arkadaşlarımızın"

Yakup Yavru (Oyuncu) :

"Arkadaşların methiyesini duymuştum sosyal medyadan. Sağolsunlar davet ettiler oynar mısın dediler ben de seve seve gittim. Filmdeki rolüm beşik kertmesi bir kızcağızın dedesi rolündeyim. Rakipler var sözünden caymış bir beşik kertmesi babası var onunla da münakaşalarımız var. Kızı benim toruna alalım yok onunkine alalım derken film komik olaylarla devam ediyor."

Ferdi Kurtuldu (oyuncu) :

"Sosyal medyanın beyaz perdeye taşınmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Ben de bir oyuncu olarak bunu destekliyorum."

Barış Kıralioğlu (oyuncu):

"Ben bu üçlüyle yeni tanıştım, yeni izlemeye başladım. Çok tatlı çok komik üçlü; facia üçlü. Filmi daha izlemedim ama heyecanlıyım güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Umarım çok başarılı olur ikincisi de yakında gelir."

Can Yüce(oyuncu) :

"Mami ve Sefa zaten oyunculuklarını sosyal medyada da kanıtlamış iki kardeşimiz. Film de çok güzel çok tadında olmuş dilerim ki bol bol gişeleri olur"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları Gala'da Buluştu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement