Türkiye'nin favori babası! - Son Dakika
Magazin

Türkiye'nin favori babası!

Türkiye\'nin favori babası!

Toplamda 6.595 oyun kullanıldığı anketin sonuçlarına göre, Cem Yılmaz yüzde 22'lik oy oranıyla Türkiye'nin en sevilen ünlü babası oldu.

14.06.2017 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halit Ergenç yüzde 15 ile ikinci olurken, ünlü futbolcular Wesley Sneider ve Atiba Hutchinson yüzde 13'er oy oranıyla üçüncü sıraya yerleşti.

Babalar Günü'ne dair kutlama alışkanlıklarının sorgulandığı ve toplamda 6.595 oy kullanılan ankette, Türkiye'nin en sevilen babaları da seçildi. Anketin "Ünlü babalar arasında en sevdiğiniz kim?" sorusuna verilen cevaplara göre, yüzde 22'lik oy oranıyla Cem Yılmaz Türkiye'nin favori babası oldu. Yılmaz'ı yüzde 15 ile ünlü oyuncu Halit Ergenç izledi.

Şampiyonlukla kapatılan 2016-2017 sezonunda oğlu Noah taraftarın sevgilisi haline gelirken, Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson da bu yılın favori babaları arasında yerini aldı. Atiba Hutchinson ve Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder yüzde 13'er oy oranıyla üçüncülüğü paylaştı. İki yıldız sporcuyu yüzde 12 ile Engin Altan Düzyatan, yüzde 6'şar oy oranıyla Mustafa Sandal ve Mehmet Günsur, yüzde 5 ile Fatih Terim, son olarak yüzde 4'er oy oranıyla Yılmaz Erdoğan ve Emre Altuğ takip etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Türkiye'nin favori babası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement