Türkiye'nin İlk ve En Büyük Mobil Ödeme Servis Sağlayıcısı 1 Yaşında - Son Dakika
Basın Bültenleri

Türkiye'nin İlk ve En Büyük Mobil Ödeme Servis Sağlayıcısı 1 Yaşında

Türkiye'nin ilk ve en büyük mobil ödeme servis sağlayıcısı Mikro Ödeme A.Ş., servis vermeye başladığı 9 Nisan 2009'dan itibaren, çok sayıda oyun, arkadaşlık sitesi, dijital içerik siteleri ve fiziksel ürün satışı yapan e-ticaret sitelerine kaliteli ve hızlı servis vermeyi başardı.

16.12.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ve en büyük mobil ödeme servis sağlayıcısı Mikro Ödeme A.Ş., servis vermeye başladığı 9 Nisan 2009'dan itibaren, çok sayıda oyun, arkadaşlık sitesi, dijital içerik siteleri ve fiziksel ürün satışı yapan e-ticaret sitelerine kaliteli ve hızlı servis vermeyi başardı.

Bu süre zarfında 200'den fazla firmaya ulaşan üye işyeri sayısı ve bu firmaların 500'den fazla web sitesine entegrasyonu gerçekleştiren Mikro Ödeme, mobil ödemenin geleceğine olan inancını yaptığı yurt içi ve yurt dışı iş ortaklıklarıyla da güçlendirdi.

Mikro Ödeme A.Ş. Avea Mobil Ödeme ve Turkcell Mobil Ödeme servislerini üye işyerlerine sunan ilk firma oldu. Mikro Ödeme üye işyerleri, ilave hiçbir teknik geliştirme yapmadan, Avea Mobil Ödeme servisinden de faydalanabilmekte ve kullanıcılarından tek bir SMS ile tahsilat yapabilmektedirler.

Dünyanın en büyük mobil ödeme firması Mikro Ödeme ile iş ortağı oldu!

Tüm dünyada 60 ülkede 190 operatörle çalışan Paymo (BOKU), Türkiye için iş ortağı olarak Mikro Ödeme'yi seçti. Yapılan iş ortaklığı ile, Paymo'nun hizmet verdiği 1.000'den fazla oyun firması, artık Avea Mobil Ödeme ve Turkcell Mobil Ödeme servisleri ile tahsilat yapabilirken, ayrıca Türkiye'deki Mikro Ödeme üye işyerleri de yurtdışından tahsilat yapabilir duruma geldi. Bu sayede, oyun pazarında önemli bir yere sahip olmak isteyen Türk firmalarının yurt dışına açılmaları ve büyümeleri oldukça kolaylaştı. Şimdiden yurtdışından tahsilat yapmaya başlayan Türk firmaları oluşmaya başladı. Paymo'nun hizmet verdiği oyun firmaları arasında K2 Network (KnightOnline), GameForge, Zynga (Farmville, Mafia Wars), Stardoll gibi önde gelen oyuncular mevcut. Bu oyunlardan ürün/hizmet almak için yapmanız gereken tek şey PayMo butonuna tıklayıp telefon numaranızla işlem yapmaktır. Tamamen güvenilir bu sistem sayesinde, küçük tutarları öderken herhangi bir risk almazsınız. Bunun yanı sıra Mikro Ödeme diğer hatırı sayılır iş ortakları, Bill4Net, SMS Coin, 2Pay, Allopass ve Onebip gibi firmalar da Mikro Ödeme'yi tüm dünyada yaygınlaşır hale getirmekteler.

Mikro Ödeme ile ödeme yapabileceğiniz bazı yerler; Sanalika.com, tüm GameForge oyunları, badoo.com, tüm Zynga oyunları (Farmville, Mafia Wars,…), cikcik.com, TTnet oyun portali, gamesultan.com, gamyun.net, Aeria Games oyunları, rapidshare.com, hotfile.com, ceidot.com, yobombo.com, madeniyet.com, istanbulevlilik.com, randevum.com, arkadas.com, nasipse.com, chatcity.cc, sadeceask.com, imperiaonline.org, tr.gezegen.net, omerta.com, swon6.com, tasdix.com... Ayrıca Ciner Dergi grubunun dergi abonelikleri de Mikro Ödeme ile kolaylıkla yapılabilmektedir.

Hemen üye işyeri olmak veya daha detaylı bilgi almak için info@mikro-odeme.com e-mail atabilir veya 0 (212) 286 27 18'i arayabilirsiniz. www.mikro-odeme.com

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Türkiye'nin İlk ve En Büyük Mobil Ödeme Servis Sağlayıcısı 1 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement