İSLAMABAD - Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Paçacı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

İSLAMABAD - Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Paçacı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

29.12.2022 11:14  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Paçacı, başkent İslamabad'daki büyükelçilik binasında, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "çevre ve yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

"Haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Görev tamam" fotoğrafını seçen Paçacı, "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerinde Aytaç Ünal'ın "Merve'nin servisi" ve "Ölüm kalım anı" fotoğraflarını seçti.

Öte yandan Paçacı, çevre sorunlarına ilişkin farkındalığı artırmak amacıyla siteye eklenen bağlantı üzerinden, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün "Geleceğe Nefes-Türkiye Yüzyılına Nefes" kampanyasına katılarak fidan sahibi oldu.

Büyükelçi Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının köklü bir kurum olduğunu vurgulayarak dünyanın birçok sıcak noktasından AA muhabirlerinin çektiği fotoğrafları hatırlattı.

Haberin kaynağında olmanın oldukça değerli olduğunu belirten Paçacı, AA'nın Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

İSLAMABAD - Türkiye\'nin İslamabad Büyükelçisi Paçacı, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İSLAMABAD - Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Paçacı, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement