Türkiye'nin Konuştuğu Çilem, 15 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Konuştuğu Çilem, 15 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Adana'da kendisine şiddet uygulayan ve fuhuşa zorlayan kocasını öldürdükten sonra "Hep mi kadınlar ölecek? Biraz da erkekler ölsün" diyen Çilem Doğan'a 15 yıl hapis cezası verildi.

08.06.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisine şiddet uyguladığı ve fuhuşa zorladığı gerekçesiyle 33 yaşındaki kocası Hasan Karabulut'u tabancayla vurarak öldüren Çilem Doğan'ın "yakın akrabayı öldürme" suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar duruşması bugün Adana Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

TİŞÖRTÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Çilem Doğan davası öncesi Adana Adliyesi önünde toplanan kadınlar basın açıklaması gerçekleştirdi. Çilem'e dayanışma için gelen kadınlara mahkeme salonunda "yer yok" denilerek içeri alınmadı.

ÇİLEM'İN SON SAVUNMASI

Avukatların ardından söz alan Çilem Doğan savunması için son sözlerini söyledi. Çilem'in savunması şöyle: "Şu adliye koridorlarında yüzüm mor şekilde çok dolaştım koruma kararları için. Başka bir seçeneğim kalmamıştı"

15 YIL HAPİS CEZASI

Önceki duruşmalara göre daha hızlı devam eden duruşmaya saat 11.45 itibariyle karar için ara verildi. Yaklaşık 10 dakika sonra heyet kararı açıkladı. Çilem Doğan iyi hal indirimi ile 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Türkiye\'nin Konuştuğu Çilem, 15 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Konuştuğu Çilem, 15 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HEKİM..: Avrupa insan haklarına gidilmeli kadın hakları savunucuları nerdesiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement