Türkiye'nin Milli Otomobili Togg Aydınlı Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Milli Otomobili Togg Aydınlı Vatandaşlarla Buluştu

Türkiye'nin ilk milli ve yerli otomobili Togg, Aydın ilinde tanıtıldı. Buharkent, Kuyucak, Nazilli ve Koçarlı ilçelerinde sergilenen Togg, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Togg ile sürüş gerçekleştirerek gurur duyduklarını belirtti. Togg'un tanıtımı Yenipazar, Sultanhisar, Köşk, Efeler, Çine ve Koçarlı ilçelerinde devam edecek.

10.05.2023 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE'nin milli ve yerli otomobili Togg'un T10X serisi Aydınlı vatandaşlarla buluştu. Aydın'a ilk kez getirilen Togg vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü. Sabah saatlerinde Buharkent'te başlayan Togg'un serüveni gece Koçarlı'da son bulacak.

Aydın'a getirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'un ilk durağı Buharkent ilçesi oldu. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Toog'un T10X serisi Kuyucak'ın ardından Nazilli'de Belediye Meydanı'na getirildi. Burada sergilenen Togg'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Otomobili görmek isteyen binlerce kişi saatler öncesinden sokaklara akın etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan otomobil, Belediye Meydanı'nın ardından İstasyon Meydanı ve Hürriyet Caddesi'nde Nazillili vatandaşlarla buluştu. Togg'un gelişinde AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ta eşlik etti.

Togg ile sürüş gerçekleştiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Biz de Nazillililer olarak ülkemizin ilk milli aracı olan TOGG ile gerçekten gurur duyduk. Türkiye'ye kazandırılan ilk yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile bu gurura ortak olmaktan büyük şeref duyduk. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile elektrikli araç teknolojisinde yerimizi aldık. Mutluyuz, gururluyuz, şeref doluyuz. Hemşehrilerimiz de büyük teveccüh göstererek meydanları doldurdular. Teşrif eden herkese tek tek teşekkür ediyorum. Büyük organizasyonlarla, reklamlarla dolduramadıkları meydanları icraatlarımızla doldurmaya devam edeceğiz. TOGG otomobilimiz tüm Türkiye'mize hayırlı ve uğurlu olsun inşallah dedi.

Türkiye'nin ilk milli ve yerli elektrikli otomobili Togg'un Aydın il genelinde tanıtımı Yenipazar, Sultanhisar, Köşk, Efeler, Çine ve Koçarlı ilçeleriyle devam edecek.(DHA)

Türkiye\'nin Milli Otomobili Togg Aydınlı Vatandaşlarla Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Milli Otomobili Togg Aydınlı Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement