Türkiye' Nin Tatil Anlayışını Değiştiren Etstur, 20 Yaşında! - Son Dakika
Basın Bültenleri

Türkiye' Nin Tatil Anlayışını Değiştiren Etstur, 20 Yaşında!

Türkiye\' Nin Tatil Anlayışını Değiştiren Etstur, 20 Yaşında!

Etstur 20.Yılını, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy ve 300 çalışanının da katılımıyla eğlenerek kutladı.

12.01.2012 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etstur 20. Yılını, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy ve 300 çalışanının da katılımıyla eğlenerek kutladı. Faaliyetlerine 1991 yılında başlayan Etstur, tur operatörlüğü ve otel yatırımları ile yıllardır sektöründe ilklerin şirketi olmayı sürdürüyor.

Türkiye'nin lider tur operatörü Etstur, 20. Kuruluş Yıldönümü'nü 300 çalışanı ile bir araya gelerek kutladı. Etstur, 20 yıl önce yeni kurulmuş bir turizm acentesi iken, bugün 4000'e ulaşan çalışanı ve 328 acentesiyle Türkiye'nin iç pazardaki en büyük turizm şirketi Etsgroup'un bir parçası olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Nahide Rüya Adası'nda gerçekleştirilen kutlama gecesinde konuşan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy; "Etstur bir okul olma özelliğin sürdürüyor. Şirketimiz bünyesinde yetişen Etstur çalışanları, zamanla sektörde önemli görevler üstlenerek, tüm sektör adına kaliteli hizmet çıtasını daha yükseğe taşıyorlar. Etstur 20. kuruluş yılında Türkiye'nin lider tur operatörü olmanın haklı gururunu yaşıyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Türkiye' Nin Tatil Anlayışını Değiştiren Etstur, 20 Yaşında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement