Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Güngen, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Güngen, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Korkut Güngen, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

22.12.2022 08:41  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Korkut Güngen, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Büyükelçi Güngen, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, oylamaya sunulan fotoğrafları detaylı inceleyerek bilgi aldı.

Güngen, "haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Görev tamam" karesini tercih ederek, "Mehmetçik, vatan toprağını kanı ve hayatı pahasına koruyan, her zaman şükran duyduğumuz vatan evlatları." değerlendirmesinde bulundu.

"Çevre ve yaşam" kategorisinde Muhammad Said'in "Mülteci kışı" fotoğrafına oy veren Güngen, "tüm zorluklara rağmen ümidi, hayat sevgisini, heyecanı yaşatmayı bilen insanların var olduğuna" inandığını söyledi.

Güngen, "spor" kategorisinde Aytaç Ünal'ın "Merve'nin servisi" karesinde karar kılarak burada, "inancın, azmin ve disiplinli çalışmanın birleştiği noktada başarının gelişini" gördüğünü belirtti.

Türkiye\'nin Tokyo Büyükelçisi Güngen, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Güngen, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement