Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç Açıklaması

Türkiye\'nin Washington Büyükelçisi Kılıç Açıklaması

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’nın eşi ve çocuğuna kurulan hain pusuya tepki göstererek, “Hainsiniz, alçaksınız mutlaka hesap vereceksiniz” dedi.

01.08.2018 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın eşi ve çocuğuna kurulan hain pusuya tepki göstererek, "Hainsiniz, alçaksınız mutlaka hesap vereceksiniz" dedi.

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aracıyla seyir halindeyken PKK'lı teröristlerin önceden yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın eşi ve 11 aylık oğlunu şehit edenlere, "Hainsiniz, alçaksınız" diyerek tepki gösterdi. Kılıç yaptığı açıklamada, "Allah, sadece bu ana ve yavrusuna kıyan aşağılık mahlukları değil, bu esfel-i safilin hükmündeki katil sürüsüne terörist diyemeyecek kadar alçalanları da Kahhar sıfatıyla kahretsin. Hainsiniz, alçaksınız ve mutlaka hesap vereceksiniz" dedi. - WASHINGTON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement