Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetimi Çogem'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetimi Çogem'i Ziyaret Etti

Türkiye Okçuluk Federasyonu Yöneticileri Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (shçek) İl Müdürlüğüne Bağlı Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni (çogem) Ziyaret Etti

01.02.2011 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Okçuluk Federasyonu yöneticileri Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni (ÇOGEM) ziyaret etti.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu As Başkanı Hüsnü Kocaoğlu, burada yaptığı açıklamada, ÇOGEM'in çalışmalarını ve çocukların okçuluk sporuna olan ilgilerini yerinde görmek için geldiklerini belirtti.

ÇOGEM Müdürü Mustafa Sarı da, çocukların okçuluğa büyük ilgisinin olduğunu ifade ederek, 'Mersin Üniversitesi Vadi Spor Tesislerinde başlayan okçuluk kursu şu anda ÇOGEM in bahçesinde sürdürülüyor. İlk defa bir spor federasyonun as başkanı ve üyelerinin ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Çocuklarımız adına teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyarete, Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Çakıroğlu, Hüsnü Yavaş, Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri Sirer Aydın ve Mersin İl Temsilcisi Aytekin Ataş katıldı.

(İYO-ST-RŞ) - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetimi Çogem'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement