Türkiye Şampiyonu Erdi Derin, Kahraman'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonu Erdi Derin, Kahraman'ı Ziyaret Etti

Türkiye Şampiyonu Erdi Derin, Kahraman\'ı Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kastamonu İl Müdürlüğüne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdunda korunma ve bakım altında bulunan Ticaret Lisesi 3.sınıf öğrencisi olan 16 yaşındaki Erdi Derin, 2013 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk...

24.10.2013 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kastamonu İl Müdürlüğüne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdunda korunma ve bakım altında bulunan Ticaret Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan 16 yaşındaki Erdi Derin, 2013 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğün Yıldız Serbest Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Antrenör Sedat File'nin gözetiminde Milli Sporcusu Erdi Derin, İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi'nde 25-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 16 ülkeden 200 sporcunun katılacağı "29. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası"nda başta Türkiye'de olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını ve Kastamonu'yu temsilen Türk Milli takımı adına mindere çıkacak.

Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü İlhan Küçük, beraberindeki sporcu Erdin Derin ve Antrenör Sedat File Aile ve Sosyal Politikalar Kastamonu İl Müdürü Osman Kahraman'ı ziyaret ettiler. Ziyarette yapılan sohbet sırasında Erdi Derin'in heyecanı gözlerden kaçmadı. İl Müdürü Kahraman'a Devletin verdiği imkanlardan dolayı teşekkür eden Erdi Derin, Kurum görevlilerinin onlara kendi çocukları gibi baktıklarını, her türlü imkandan faydalandığını ve bu günkü başarısın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına borçlu olduğunu belirterek turnuva öncesi İl Müdürü Osman Kahraman'dan şans dilemesini istediğini belirtti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kastamonu İl Müdürü Osman Kahraman, Erdi Derin'i kutlayarak, "Çocuğumuzun Elde ettiği derece küçümsenecek bir derece değil. Türkiye'yi temsil etmek büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluk Emek, sabır, gayretli çalışma ve inanç ister. Erdi Derin inanmış, çalışmış ve başarmış. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah Kurumumuz sadece güreşte değil farklı sporlarda da çok dereceler getirecektir. Çocuklarımızın başarılarıyla gurur duyuyorum. Onların başarıları bizim başarılarımızdır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak sporcularımızın yanında olmaya elimizden geldiğince özen gösteriyoruz. Spor ile sosyal etkinliklerin gelişeceğine inanıyor ve sporu önemsiyoruz çocuklarımıza her türlü spor faaliyetlerinden yararlanmasına destek sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

İl Müdürü Kahraman, ziyarete gelen Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü İlhan Küçük, sporcu Erdi Derin ve Antrenör Sedat File ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonu Erdi Derin, Kahraman'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement