Türkiye Sandık Başında - Son Dakika
Güncel

Türkiye Sandık Başında

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oy kullandı.

24.06.2018 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oy kullandı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki Atatürk Anadolu Lisesi'nde oyunu kullanan Ceylan, oy kullanacağı salonun önünde eşi Zahide Ceylan ile sıra bekledi.

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Ceylan, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi.

Bu seçimlerin demokrasi ve Cumhuriyet açısından önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Ceylan, şöyle konuştu:

"Bu seçimlerle sistemimizi daha da iyileştirme yönünde adımlar atıyoruz. Parlamenter sistemden bu seçimle birlikte cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmekte, sistemin zafiyetleri ortadan kaldırılarak daha hızlı, daha etkili, bir yönetim sistemine geçmiş oluyoruz. İnanıyorum ki bu sistem ülkemizin gelişmesi, kalkınması için çok önemli. Bu seçimin ülkemizin refahı, güvenliği, huzuruna vesile olmasını diliyorum. Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Öte yandan AK Parti Karabük milletvekili adayları Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Burhanettin Uysal, CHP Karabük milletvekili adayları Hüseyin Avni Aksoy, Sedat Karaoğlu ve Gülsün Beniç, MHP Karabük milletvekili adayları Seyit Ahmet Karabacak, Çetin İpek ve Ahmet Dönmez, İYİ Parti Karabük milletvekili adayları Dursun Altıparmak, Hakkı Özdek ve Tenzile Çelik, Saadet Partisi Karabük milletvekili adayları Muhsin Cebi, Latif Alper ve İsmail Kiren'lide kayıtlı oldukları sandıklara giderek oylarını kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Sandık Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement