Türkiye Sandık Başında - Son Dakika
Güncel

Türkiye Sandık Başında

Türkiye Sandık Başında

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

31.03.2019 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

Osmangazi Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi'ndeki Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde 1336 numaralı sandıkta oy verme işleminin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Karacan, kasım ayında başlayan, uzun ve 4 ay süren seçim çalışmalarının sonuna gelindiğini söyledi.

Halkın bugün bir karar vermek için sandık başına gittiğini belirten Karacan, "En önemli şey, Türkiye'de seçimlerin huzurlu ve sorunsuz bir şekilde seçimlerin tamamlanması." dedi.

Seçim bitince herkesin yan yana gelebilmesi gerektiğini anlatan Karacan, "Az önce diğer partinin büyükşehir belediye başkan adayı ile karşılaştık. Na kadar güzel. Demokrasi budur. İnsanların birbirine saygı göstermesi. Millet kararını verecek. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Milletvekili Avcı ise Odunpazarı ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki Salih Zeki Anadolu Lisesinde 1164 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Avcı, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin tüm Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Seçim kampanyasını başarılı bir şekilde yürüttüklerini dile getiren Avcı, "Kampanya dönemimiz özellikle Eskişehir'de güzel oldu. İnşallah Odunpazarı için, Eskişehir için, Türkiye için hayırlara vesile olur. Kampanya boyunca bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma ve Eskişehir halkına çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Sandık Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement