Türkiye-Sırbistan Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Türkiye-Sırbistan Maçından Notlar

Türkiye-Sırbistan Maçından Notlar

Ülker Sports Arena'nın büyük bölümünü dolduran taraftarlar, ay yıldızlı takıma tezahüratlarla destek verdi.

03.10.2014 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Kadın Basketbol Takımı'na, 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda Sırbistan ile yaptığı mücadelede, salonun büyük bölümünü dolduran taraftarlar tezahüratlarla destek verdi.

Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmada tribünlerin tamamı dolmadı. Taraftarlar, kapasitesi 13 bin 500 olan salonun önemli bölümünü doldururken, üst bölümler yarı yarıya boş kaldı.

Ankara'da özellikle taraftarın da büyük desteğiyle B Grubu'nda 3 maçını da kazanıp, lider olarak çeyrek finale çıkan ay-yıldızlı takımın Sırbistan maçını 8 bini aşkın taraftar takip etti.

İlk 5'ler

Türkiye, karşılaşmaya oyun kurucu pozisyonunda bu turnuvada millier adına 5.7 ortalamayla en fazla ribaund alan Işıl Alben, 2 numarada ise Şaziye İvegin ile başladı.

Forvet pozisyonunda Esmeral Tunçluer'le karşılaşmaya çıkan ay-yıldızlı ekipte 4 numarada ise takım kaptanı Nevriye Yılmaz oynadı. "Potanın Perileri"nde pota altında pivot pozisyonunda da 15.7 sayı ortalamasıyla takımın en skoreri Lara Sanders yer aldı.

Sırbistan takımı ise karşılaşmaya Milica Dabovic, Ana Dabovic, Butulija, Milavanovic ve Ajdukovic 5'iyle başladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye-Sırbistan Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement