Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Cerebral Palsy İle Bütünleşiyor - Son Dakika
Güncel

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Cerebral Palsy İle Bütünleşiyor

Cerebral Palsy konusunda Türkiye'de referans kurum haline gelen Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, "Cerebral Palsy Türkiye" markası ile hizmet verecek.

08.10.2018 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cerebral Pasly'li bireylere destek vermek üzere 1989 yılında kurulan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Cerebral Palsy fiziksel engelinin bilinirliğinin artması için çalışmalarına 1 Eylül 2018 tarihinden itibaren "Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye" markası altında devam edecek.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, 30 yıla yakın süredir 30 binden fazla Cerebral Palsy'li çocuk ve erişkine teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sağlayarak onların hayatta daha fazla yer alabilmeleri için çalışıyor. Daha fazla Cerebral Palsy'li bireye destek olmayı hedefleyen Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, bu nedenle Cerebral Palsy Türkiye markasını kullanmaya başlıyor.

Uluslararası platformlarda haklı bir yer edinen ve Cerebral Palsy konusunda bilimsel çalışmalarını her geçen gün arttıran ve yaygınlaştıran Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, "Cerebral Palsy Türkiye" markası ile daha da büyüyecek.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye, Türkiye'de Cerebral Palsy (CP) konusunda en geniş hizmet yelpazesine sahip ilk ve tek kuruluştur. Cerebral Palsy'li çocuk ve erişkinlerine tes¸his, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sagˆlayarak, meslek sahibi olmaları ve hayata kazandırılmaları için gerekli faaliyet ve gayretlerde bulunup, çocuklarımız ve ailelerinin kendi ihtiyaçlarını kars¸ılayabilen, sosyal hayatta daha fazla yer edinebilen bireyler olmaları için gayret etmektir. İstanbul'un Ataşehir ilçesinde 35 bin 569 metrekare alan üzerinde; Metin Sabancı Özel Eğitim Okulları, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi bulunan Cerebral Palsy Türkiye; kurulduğu günden bugüne 30 binden fazla çocuk ve ailesine hizmet verdi ve destek oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Cerebral Palsy İle Bütünleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement