Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası Sona Erdi

Amasya'da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası sona erdi.

19.04.2012 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası sona erdi.

Amasya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde üniversiteye ait kapalı spor salonunda 3 gün süren şampiyonaya 42 üniversiteden 89 bayan ve 129 erkek olmak üzere 218 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara madalyalarını veren Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şampiyonada dereceye giren sporcu ve takım isimleri şöyle:

Ferdi bayan kata müsabakalarında 1. Buket Aktaş

(İzmir 9 Eylül Üniversitesi), 2. Kübra Akarsu (Ankara Gazi Üniversitesi),

ve 3. ler Bigem Giroğlu İstanbul Aydın Üniversitesi) ile Kübra Kahvecioğlu (İstanbul Marmara Üniversitesi), ferdi bay kata müsabakalarında 1. Mehmet Yakan (Aksaray Üniversitesi), 2. Sabri Kıroğlu (İstanbul Aydın Üniversitesi), 3.ler M. Abdullatif Altuntaş (Ankara Gazi Üniversitesi) ile Hüseyin Can Tenşi (Kütahya Dumlupınar Üniversitesi), takım bayan kata müsabakalarında 1. Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi, 2. İstanbul Marmara Üniversitesi, 3.ler İstanbul Aydın Üniversitesi, ile Ankara Gazi Üniversitesi, takım bay kata müsabakalarında 1. Ankara Gazi Üniversitesi, 2. İstanbul Aydın Ünüversitesi, 3.ler İstanbul Marmara Üniversitesi ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, takım bayan kumite müsabakalarında 1. Marmara Üniversitesi, 2. İstanbul Aydınlı Üniversitesi, 3. ler Denizlik Pamukkale Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi, takım bay kumite müsabakalarında 1. Aksaray Üniversitesi, 2. Sakarya Üniversitesi, 3.ler İstanbul Marmara Üniversitesi ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi.

Bayanlar kumite müsabakaları 50 kiloda 1. Asuner Yıldırımer (Kocaeli Üniversitesi), 2. Yağmur Sarısaltıkoğlu (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi), 3. ler Başak Yüce (Marmara Üniversitesi) ile Fatma Handan Uzun (Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi), 55 kiloda 1. Tuba yenen (Kocaeli Üniversitesi), 2. Feyza Can (İstanbul Aydın Üniversitesi), 3. ler Aydan Akbulut (Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi) ile Fadime Gürbüz (Ankara Gazi Üniversitesi), 61 kiloda 1. Ece Yaşar (Ankara Hacettepe Üniversitesi), 2. Aylin Yılmaz (Sakarya Üniversitesi), 3. ler Kübra Kocacık (İstanbul Aydın Üniversitesi) ile Merve Baltay (Bursa Uludağ Üniversitesi), 68 kiloda 1. Meltem Hocaoğlu (İstanbul Marmara Üniversitesi), 2. Neslihan Mutlu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, 3. ler Tuğba Tek (Aksaray Üniversitesi) ile Burcu Özlükan (Kayseri Erciyes Üniversitesi), +68 kiloda 1. Hafsa Şeyfa Burucu (Sakarya Üniversitesi), 2. Hüsniye Güler (Kocaeli Üniversitesi), 3. ler Mücessem Buse Avcı (Pamukkale Üniversitesi) ile Ceren Arı (İzmir 9 Eylül Üniversitesi)

Erkekler kumite müsabakalarında 60 kiloda 1. Gökhan Gök (İstanbul Marmara Üniversitesi), 2. Muhsin Aras Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi), 3. ler Aykut Kaya (Sakarya Üniversitesi) ile Rahmetullah Enes Kaya (Atatürk Üniversitesi), 67 kiloda 1. Ömer Kemaloğlu (Eskişehir Anadolu Üniversitesi), 2. Bayram Ercan (İstanbul Aydın Üniversitesi), 3.ler İdris Demir (Edirne Trakya Üniversitesi ile Mehmet Yorulmaz (Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi), 75 kiloda 1. Serkan Yağcı (Eskişehir Anadolu Üniversitesi), Fatih Civelek (Edirne Trakya Üniversitesi), 3. ler Mustafa Utku Şahin (Ankara Hacettepe Üniversitesi) ile Kutbettin Uçak (Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi), 84 kiloda 1. Osman Özmen (Kayseri Erciyes Üniversitesi), 2. Faruk Kansız (Bursa Uludağ Üniversitesi), 3. ler Aykut Usda (Aksaray Üniversitesi) ile İsmail Can Kesin (Kütahya Dumlupınar Üniversitesi), +84 kiloda 1. Hakan Yerebakan (Edirne Trakya Üniversitesi), 2. Yasin Koray Algan (İstanbul Aydın Üniversitesi),

3. ler Murat Bıyıklı (İstanbul Marmara Üniversitesi) ile Yunus Erşeker (Kocaeli Üniversitesi). - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement