Türkiye ve Bulgaristan Arasına Yeni Hudut Kapısı Yapılması Planlanıyor - Son Dakika
Güncel

Türkiye ve Bulgaristan Arasına Yeni Hudut Kapısı Yapılması Planlanıyor

Türkiye ve Bulgaristan arasına yapılması planlanan yeni hudut kapısının bölgenin ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, "Hudut kapısı, komşu iki ülke arasındaki güzel ilişkilerin artmasına katkı sağlayacaktır." dedi.

23.04.2019 12:51  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Türkiye ve Bulgaristan arasına yapılması planlanan yeni hudut kapısının iki ülke arasındaki iyi ilişkilere katkı sağlayacağını söyledi. Ilık, Türkiye ve Bulgaristan arasına yeni hudut kapısı planlanmasını olumlu karşıladıklarını söyledi.

"İLİŞKİLERİN ARTMASINA KATKI SAĞLAYACAKTIR"

Geçen hafta İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce'nin konuyla ilgili kentte birtakım ziyaretlerde bulunduğunu anımsatan Ilık, "Beğendik köyü ile Bulgaristan arasına yapılması planlanan hudut kapısı, komşu iki ülke arasındaki güzel ilişkilerin artmasına katkı sağlayacaktır. Bu çalışmaların olumlu yönde gerçekleşmesi halinde turizm ve ticari alışverişin artması ve ilimiz ekonomisinde önemli oranlarda artışların olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Ilık, ekonominin canlanması için her türlü çalışmaya katkı vermeye hazır olduklarını aktardı.

Türkiye ve Bulgaristan Arasına Yeni Hudut Kapısı Yapılması Planlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye ve Bulgaristan Arasına Yeni Hudut Kapısı Yapılması Planlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement