Ermeni yetkililerden skandal istek! Türk tırlarını durdurup sildirdiler - Son Dakika
Dünya

Ermeni yetkililerden skandal istek! Türk tırlarını durdurup sildirdiler

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın, "Türkiye'yle ilişkileri düzeltmek istiyoruz" sözlerine rağmen Ermeni yetkililerden skandal bir hareket geldi. Ermenistan'dan geçen Türk tırları durdurularak arkasında yazan 'Turkey' yazıları sildirildi.

09.09.2022 14:09  Güncelleme: 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, dün yaptığı açıklamada " Rusya'nın yardımıyla Türkiye'yle ilişkileri düzeltmeyi umuyoruz" demişti. Türkiye-Ermenistan ilişkileri normalleşme aşamasında iken ilişkileri sarsabilecek bir gelişme yaşandı. Ermenistan'dan geçen Türk tırlarını durduran Ermeni polisi tırların arkasında yazan "Turkey" yazısını tır şoförlerine sildirdi.

2021'DE NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLAMIŞTI

Aralık 2021'de başlayan normalleşme süreci kapsamında iki ülke özel temsilci atamış, bu temsilciler ilk kez Ocak ayında bir araya gelmişti. Ermenistan hükümeti, normalleşme süreci kapsamında önce, Dağlık Karabağ savaşı sonrası Türk mallarına uyguladığı ambargoyu 1 Ocak'tan itibaren sona erdireceğini duyurdu. Şubat ayı itibarı ile iki ülke arasında doğrudan uçuşlar başladı.

Ermenistan'dan ilişkileri sarsacak hareket! ''Turkey'' yazılarını sildirdiler
Ermeni yetkililerden skandal istek! Türk tırlarını durdurup sildirdiler

Son Dakika Dünya Ermeni yetkililerden skandal istek! Türk tırlarını durdurup sildirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Dursun Keskin: O kadar sopa yemelerine rağmen anlaşılan kaşıntıları hala geçmemiş ! "Nush ile uslanmıyanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmıyanın hakkı kötektir." 0 1 Yanıtla
  • Tamer Erenel: 0lmadi ermenistan olmadi 0 1 Yanıtla
  • Mert kursun : Sizi haritadan bir sileriz aklınız durur türkiye ne degerli bir ülkeki hepinize batıyor 0 1 Yanıtla
  • Dogan Oksuz: Düşman, her zaman düşmandır. Farklı bir beklentimiz yok zaten. Siyaseten dünyanın sonunu getirdiler. İnsanlık kendi kendini yok ediyor. Dünya ölüyor ama kimsenin umrunda değil. Çıkar savaşları dünya ölünce kimin işine yarar? 0 0 Yanıtla
  • Orhan : Turkey değil Türkiye yazın demek istemişlerdir :) 0 0 Yanıtla

Advertisement