Türkiye'ye Bir Şampiyonluk Da Güreşten Geldi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'ye Bir Şampiyonluk Da Güreşten Geldi

Türkiye\'ye Bir Şampiyonluk Da Güreşten Geldi

Eski Milli Güreşçi ve antrenör Fevzi Şeker anısına her yıl gerçekleştirilen Fevzi Şeker Güreş Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu.

22.05.2017 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediyesi tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen Türk Dünyası Fevzi Şeker Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası sona erdi. Türkiye ile birlikte toplam beş farklı ülke sporcularının mücadele ettiği turnuvaya 150'ye yakın sporcu katıldı. Yahya Kemal Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yaptığı organizasyona vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Turnuvaya, Kağıthane Belediyesi Güreş Takımı, İBB Güreş Takımı, Kartal Belediyesi Güreş Takımı, Öncü Spor ve Sancaktepe Belediyesi Güreş Takımı bir İstanbul Karması kurarak katılıp Türkiye adına mücadele etti. Bunun yanı sıra Azerbaycan, Türkmenistan, Moldova ve Kırgızistan'dan gelen sporcular da turnuva da ülkeleri adına ter döktüler.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan ve İstanbul Karmasının birinci olduğu turnuvada Türkmenistan ikinci, Azerbaycan ise üçüncü oldu.

Dereceye giren ülkelere kupa ve madalyalarını takdim eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ''Ani bir ölümle aramızdan ayrılan Milli Güreşçi Fevzi Şeker'in anısını hatıralarda diri tutmak ve ata sporumuz güreşin uluslararası arenada yaygınlaşmasını sağlamak adına her sene böylesi bir organizasyon düzenliyoruz. Sporcularımızı, teknik heyeti ve hakemlerimizi tebrik ediyorum. Organizasyonda emeği geçenlere de ayrıca teşekkürler.' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'ye Bir Şampiyonluk Da Güreşten Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement