Türkiye'ye yeni tıp fakültesi Arel'den - Son Dakika
Advertorial

Türkiye'ye yeni tıp fakültesi Arel'den

Türkiye\'ye yeni tıp fakültesi Arel\'den

Pandemi sürecinde Arel Üniversitesi'nden büyük hamle

26.06.2020 15:27  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Pandemi sebebi ile dünyada ve ülkemizde zor zamanlar geçirdiğimiz bugünlerde, Arel Üniversitesi açtığı Tıp Fakültesi ile bilime katkı sağlamayı, yeni sağlık neferleri yetiştirmeyi amaçlıyor. Arel Üniversitesi, 30 yılı aşkın geçmişini yenilikçi yaklaşımla buluşturmaya ve eğitime yatırım yapmaya devam ediyor.

Tıp Fakültesi ile Bilime Açılan Kapı

Arel Üniversitesi, Kemal Gözükara ve Sefaköy Yerleşkelerinden sonra Tıp Fakültesi'nin bulunduğu CevizlibağYerleşkesinde nitelikli eğitim kadrosu ve son teknolojiye sahip laboratuvarları ile bilime kapılarını aralıyor. Bu kapsamda, hepsi tam burslu 40 öğrenci ile eğitim hayatına başlayacak olan Tıp Fakültesi içerisinde, Cerrahi Tıp Bilimleri, Dahili Tıp Bilimleri ve Temel Tıp Bilimleri yer alıyor.

Bahçelievler Memorial Hastanesi ile anlaşan Arel Üniversitesi, Tıp Fakültesi'nin yanı sıra sağlık alanında Diş Protez Teknolojileri ve Ağız Diş Sağlığı, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme, İlk ve Acil Yardım, Fizyoterapi, Optisyenlik, Anestezi gibi bölümleri ile birlikte 2 yıl içinde yetkin sağlıkçıları yetiştirecek sağlık eğitimi ekosistemine önemli katkı sağlamayı amaçlıyor.

Arel Üniversitesi, başarılı ve teknolojik altyapısıyla sadece diploma veren değil, eğitime, bilime yatırım yapan, bilgiyi üreten, yaratıcı, yenilikçi ve girişimcilik bilinci yüksek mezunlar yetiştirmeyi amaçlıyor ve destekliyor.

"Sağlık ordularını daha da güçlendireceğiz"

Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Argun Karacabey Tıp Fakültesi ile ilgili; "Bu yıl üniversitemize kattığımız yeni sağlık yerleşkemizde yer alan tıp fakültemize ilk öğrencilerimizi alacak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. En ileri teknoloji ve olanaklarla donatılmış laboratuvarları, sosyal olanakları ile en iyi öğretim üyelerinden ders alarak yetişecek doktorlarımız ve hemşirelik, fizyoterapi, beslenme diyetetik mezunlarımızla birlikte sağlık ordularını daha da güçlendireceğiz." dedi.

Son Dakika Advertorial Türkiye'ye yeni tıp fakültesi Arel'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement