Türkü Turan'ın Sevişme Sahnesi İzlenme Rekoru Kırıyor - Son Dakika
Magazin

Türkü Turan'ın Sevişme Sahnesi İzlenme Rekoru Kırıyor

Türkiye'de internet kullanıcıları, 18-25 Nisan tarihleri arasında en çok "Saklı" filmindeki sevişme sahnesi nedeniyle büyük ses getiren Türkü Turan'ı aradı.

26.04.2016 10:49  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Google, 18-25 Nisan tarihleri arasında Türkiye'nin en çok neleri internet başında aradığını açıkladı. İlhan Şeşen'le başrolünü paylaştığı 'Saklı' isimli filmindeki sevişme sahnesi nedeniyle büyük ses getiren Türkü Turan en çok arananlardan biri olurken, bakın Türkiye başka hangi isimleri aradı?

Türkü Turan

Filmde kızının arkadaşıyla aşk yaşayan bir adamı canlandıran Şeşen, "Türkü'nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Bu yüzden öpüşme sahneleri beni zorladı" dedi.0

Dünya Günü

22 Nisan Dünya Günü dolayısıyla Google aramalarında bu güne özel aramalar epey arttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan'a günler kala ve sonrasında Google'ın en çok arananlarından biri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı oldu.

Atilla Özdemiroğlu

20 Nisan sabayhı Attila Özdemiroğlu'ndan çok acı haber geldi. Attila Özdemiroğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören müzik dünyasının dev ismi Attila Özdemiroğlu'nun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.

Hüsnü Çoban

Arka Sokaklar'ın fragmanı sosyal medyayı salladı, hayranları Hüsnü Çoban'ın ölüm sahnesi nedeniyle Google'da yoğun bir arama yaptı.

Kerimcan Durmaz

Sosyal medyanın tozunu dumanına katan bir çocuk var. Periscope, Snap, Instagram, Twitter... Hepsini parmağında oynatıyor. Kerimcan Durmaz... Google'ın de en çok arananlarından biri...


Türkü Turan\'ın Sevişme Sahnesi İzlenme Rekoru Kırıyor

Son Dakika Magazin Türkü Turan'ın Sevişme Sahnesi İzlenme Rekoru Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GS: TEK KELIME İLE İĞRENÇSINIZ UMARIM YORUMLARI OKUYUP BİRAZ UTANMA DUYGUNUZ OLUŞUR 3 3 Yanıtla
  • meral: Allah kahretsin seni iyi bi adam zannederdim seni.Birde çocukluğunu bilirim diyor terbiyesiz.Çocuğu bırak torunun yaşında.Allah Islah etsin.Başımıza taş yağacak. 3 1 Yanıtla
  • funny: bide müslüman ülkede yasıyoruz 4 0 Yanıtla

Advertisement