Tüsiav'dan Kahramankazan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tüsiav'dan Kahramankazan'a Ziyaret

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak, beraberindeki heyetle Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.

25.09.2017 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak, beraberindeki heyetle Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette TÜSİAV ve Kahramankazan Belediyesi arasında yapılabilecek iş birliği konuları ele alındı. Ertürk toplantıda termal su potansiyeli, sanayi ve son 13 yılda belediye ve hükümet iş birliği ile ilçede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Belediyeden çıkışta AA muhabirine açıklamalarda bulunan Veli Sarıtoprak, Kahramankazan'da olmaktan memnun olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

"Lokman Başkan bizim için rol modeldir. Biliyorsunuz TÜSİAV kendisine üstün hizmet ve başarı ödülü verdi. Kendisi bunu çoktan hak etmiştir. Başkan burayı bir marka şehir yapmıştır, kahramanlık unvanını almıştır, çok başarılı bir belediye başkanıdır. Biz kendisinin yanındayız. Onun başarıları bizi mutlu ediyor. Burası artık bir termal kent, turizm kenti oldu. Biz de bunu en kısa zamanda değerlendireceğiz. Vakfımızın üyesi Termal ve Sağlık Turizmi Derneği Başkanı ile bugün görüşeceğim. Buranın yıldızı parlıyor artık Kazan ulaşım imkanları ve buradaki savunma sanayine yönelik yatırımlarla iş dünyasının dikkatini çekiyor. Arkadaşlarımız buradaki imkanları değerlendirmek için buraya heyetler halinde geleceklerdir."

Belediye Başkanı Lokman Ertürk de TÜSİAV'a ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını ifade ederek, " Türkiye'nin artık 2023 hedeflerine koşan, enerjisini üretime yönelten, birlik ve beraberlik içinde yeniden topyekun bir kalkınma seferberliği yaptığı bugünlerde TÜSİAV'ın ilçemize gelip yatırım olanaklarını değerlendirmesi bizi son derece mutlu etti." diye konuştu.

Ziyarette, Ertürk, Sarıtoprak'a 15 Temmuz darbe girişiminde Kazan halkının Akıncı Üssünde F-16 savaş uçaklarının kalkışını engellemek için verdiği mücadeleyi simgeleyen F-16'ya dur heykeli ve el yapımı Türk kahve fincan takımı hediye etti.

Tüsiav\'dan Kahramankazan\'a Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tüsiav'dan Kahramankazan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement