Tut Elimi Edirne Derneği Sözcüsü Meral Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Tut Elimi Edirne Derneği Sözcüsü Meral Açıklaması

EDİRNE (AA) – Tut Elimi Edirne Derneği Sözcüsü Yasemin Meral, devlet korumasındaki gençler ve çocukların topluma uyum çalışmaları kapsamındaki faaliyetlerinin süreceğini bildirdi.

04.03.2016 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE (AA) – Tut Elimi Edirne Derneği Sözcüsü Yasemin Meral, devlet korumasındaki gençler ve çocukların topluma uyum çalışmaları kapsamındaki faaliyetlerinin süreceğini bildirdi.

Tut Elimi Edirne Derneği Yöneticileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birlikte çalıştıkları BHG Art Yapım Eğitim Şirketi temsilcileri ile bir araya geldi.

Trakya Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşan Tut Elimi Edirne Derneği Sözcüsü Meral, kuruldukları günden itibaren önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Tut Elimi Edirne Derneği devlet korumasındaki gençler ve çocuklarla ilgili bir dernek diyen Meral, "Onların sosyal çevreye uyumu ve kişisel gelişimi için kurmuş olduğumuz bir dernek. Edirne'de 14 tane çocuk evimiz var. 150 tane de çocuğumuz var. Bu anlamda devletin politikaları üst seviyelerde ama biz dernek olarak çocukların topluma uyumu için ufak tefek maddi katkılar en çok da manevi katkılar için çalışıyoruz. Bu aşamada bir buçuk yıldan beri güzel kazanımlar sağladığımızı düşünüyorum. Özellikle bir yıl önce bakıcı anne ve çocuklarımıza kişisel gelişim bakımından Gül Meltem Akcan hanımın verdiği eğitimlerle büyük katkılar sağladık ve çocuklarımıza bu anlamda güzellikler kattık. Bugün de burada BHG şirketi ile birlikte ortak bir proje için buradayız. Tekrar bir eğitim programımız olacak. Özellikle bakıcı annelerimize birkaç eğitim semineri verildi ve güzel geri dönüşler oldu" şeklinde konuştu.

BHG şirketinin sahibi ve oyuncu Begüm Akkaya ise Edirne'de güzel eğitim çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Şirketin sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmaların devam edeceğini dile getiren Akkaya şunları kaydetti:

"Üniversiteli arkadaşlarımızla oturuyor sohbet ediyoruz. Onlara dayatılan bir öteki algısı var. İlk amacımız bunu yok etmek. Bu etiketlerden arındırmaya çalışıyoruz. Yaşlarımız hemen hemen aynı. Bende de gelecek kaygısı var. Bunları hep beraber yapabileceğimi düşünüyorum. Yeniden korkmayan çok güzel genç arkadaşlarımızla tanıştım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tut Elimi Edirne Derneği Sözcüsü Meral Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement