Tutkulu Bir Aşkı En İyi Lindor Anlatır - Son Dakika
Güncel

Tutkulu Bir Aşkı En İyi Lindor Anlatır

Tutkulu Bir Aşkı En İyi Lindor Anlatır

Lindor, sevginizi anlatmanın en güzel yolunu gösteriyor.

29.01.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lindt çikolata ustaları tarafından tutkuyla üretilen ve içerisinde bulunan Lindt'e özel akışkan dolgusuyla mutluluk hissi yaratan Lindor, sevginizi anlatmanın en güzel yolunu gösteriyor. Bu Sevgililer Günü'nde sevgilinizi Lindor'un tutkuyla hazırlanan çikolatasıyla şımartabilir, aşkınızı hareketlendirebilirsiniz…

İsviçreli çikolata ustalarının en yumuşak eseri olan Lindor, narin kabuk içerisinde eriyen çikolata dolgusu, yarattığı mutluluk hissi ve haz dolu lezzetiyle sevgilinizi şımartmanız için iyi bir seçenek olabilir. Sütlü ve %60 bitter çeşitleri bulunan, dış kabuğu kırıldığında içindeki karşı konulmaz yumuşak dolgunun erimesiyle damakta eşsiz bir tat bırakan Lindor, Sevgililer Günü'ne özel tasarlanan sevimli kutularıyla çiftlerin bu özel gününe ortak oluyor. Lindor'un akışkan yapısı, lezzeti ve içerisinde gizlenmiş çikolata dolgusuyla bu Sevgililer Günü diğerlerinden daha tutkulu geçecek!

Bu Sevgililer Günü'nde pahalı hediyeleri bir kenara bırakın ve Lindor'un damakta eriyip giden çikolata dolgusuyla sevgilinizi şımartın…

Tutku dolu Lindor paketlerine Migros, Macrocenter, Carrefour, Real süpermarketlerinden ve tüm şarküterilerden ulaşmak mümkün. Lindor ürün çeşitleri; Lindor 200 gr, Lindor 63 gr Küçük Kalp Kutu, 212 gr büyük Swarovski Taşlı Kalp Kutu ve Trio Pack.

· Lindor 200 gr – 18,75 TL
· 63 gr Küçük Kalp Kutu – 5,75 TL
· 212 gr büyük Swarovski Taşlı Kalp Kutu – 42,95 TL
· Trio Pack – 3,5 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tutkulu Bir Aşkı En İyi Lindor Anlatır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, sürü halinde Çemişgezek ilçe merkezine indi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nce yayımlanan 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'ndeki dağ keçileri Çemişgezek ilçe merkezine indi. Caddede gezen keçiler ardından parkta otlandı. İnsanlardan korkmayan keçiler, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası kayıt altına alındı.


Advertisement