Tütüncü, Çağlayan Lisesi Bahçesini Güzelleştirme Sözünü Tuttu - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Çağlayan Lisesi Bahçesini Güzelleştirme Sözünü Tuttu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çağlayan Lisesi'nin bahçesini güzelleştirme sözünü tuttu.

15.04.2011 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çağlayan Lisesi'nin bahçesini güzelleştirme sözünü tuttu. Öğrenciler de okul bahçesini güzelleştirdiği için Tütüncü'ye teşekkür ettiler.

Başkan Hakan Tütüncü, Özgürlük mahallesindeki Çağlayan Lisesi'ne geçen yıl Kasım ayında yaptığı ziyarette dile getirilen okul bahçesindeki fiziki sıkıntıların giderilmesi isteğini yerine getirdi. Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, okul bahçesinde asfalt, peyzaj çalışması yaptı, öğrenciler için bankların ve piknik masaların konulduğu zemine parke taşı döşedi, oturma alanları oluşturuldu ve atletizm sahasının zemini düzeltildi.

Başkan Tütüncü, okulu ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi, öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdürü Bayram Torunoğlu ve öğrenciler de okulun bahçesini güzelleştirme sözünü yerine getirdiği için Başkan Tütüncü'ye teşekkür etiler.

Tütüncü, öğrencilerin, okulun spor salonundaki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çalışmasını da inceledi. Burada öğrencilere bir konuşma yapan Tütüncü, şunları söyledi:

"Sizlerin daha kaliteli, sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi bizim en önemli görevlerimizden biri. Sizler Türkiye'mizin aydınlık geleceğinin mimarları olacaksınız. Belediyemiz her zaman sizlerin yanındadır. Okula ciddi bir katkı sağladık. Çevre düzenlemesiyle ilgili talepleri yerine getirdik. Tek derdimiz sizlerin çok daha güzel ortamlarda eğitim ve öğretimlerinizi sürdürebilmenizdir. "

Tütüncü, okulun bahçesindeki basketbol sahasında öğrencilerle basketbol da oynadı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Çağlayan Lisesi Bahçesini Güzelleştirme Sözünü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement