Tütüncü Çiftinin Tiyatro Keyfi - Son Dakika
Yerel

Tütüncü Çiftinin Tiyatro Keyfi

Tütüncü Çiftinin Tiyatro Keyfi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte Aspendos Güzeli'ni izledi."Aspendos Güzeli" Antalyalılar tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

08.12.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte Aspendos Güzeli'ni izledi.

Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT)'nun yeni sezon oyunu

"Aspendos Güzeli" Antalyalılar tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Oyunun bu haftaki gösterimde de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nin 512 kişilik salonu doldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte Aspendos Güzeli'ni izledi. Oyunu izleyenler arasıda Kepez Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de vardı.

Oyunda Davos karakterini canlandıran KBT Genel Sanat Yönetmeni Abddullah Sürekli de oyunda güncel olaylarla ve konuklar arasında bulunan meclis üyelerine yönelik yaptığı doğaçlamalarla, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Katılımlarıyla oyunculara moral veren Tütüncü çifti de keyifli anlar yaşadıkları Aspendos Güzeli oyunundaki esprilerle stres attı.

İki perdelik, müzikli, komedi oyunu "Aspendos Güzeli" Mayıs 2013 tarihine kadar her ay 3 kez seyirci ile buluşacak.

"Aspendos Güzeli" Hüseyin Erdoğan'ın, Terentıus'un "Andros Güzeli" adlı oyunundan Antalya'ya uyarlayarak yönettiği, iki perdelik, müzikli bir Akdeniz komedisi.

KBT, yeni sezonda Barışa Maya Nasrettin Hoca, Hacıyatmaz, Buzlar Çözülmeden, Yunus Emre Aşk Ateşi eserlerini tiyatro severlerle buluşturacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü Çiftinin Tiyatro Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement