Tutuşan otlar paniğe neden oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Tutuşan otlar paniğe neden oldu

Tutuşan otlar paniğe neden oldu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Filyos ırmağı kenarında oluşan yangın paniğe neden oldu.

05.07.2019 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Filyos ırmağı kenarında oluşan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Bakacakkadı beldesi Çaycuma- Bartın karayolu mevkiinde bulunan özel kum-çakıl ocağının arka tarafında bulunan Filyos ırmağı kenarında çıkan yangın kısa süreliğine paniğe yol açtı. Olayı gören kum-çakıl ocağının çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine Çaycuma ve Devrek Orman İşletme Müdürlüğü ile Çaycuma, Devrek ve Gökçebey Belediyesi'ne ait itfaiye araçları sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangınla ilgili jandarma tahkikat başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tutuşan otlar paniğe neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması Trafik Kilitlendi
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması Trafik Kilitlendi

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücüleri arasında kilometrelerce kuyruk oluşmasına neden oldu. Lastiği patlayan araç çekici yardımıyla köprüden kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.


Advertisement