Tuzla'da Pedallar Cumhuriyet İçin Çevrildi - Son Dakika
Genel

Tuzla'da Pedallar Cumhuriyet İçin Çevrildi

- Tuzla'da pedallar Cumhuriyet için çevrildi Tuzla'Da düzenlenen Bisiklet Turu renkli görüntüler oluşturduİSTANBUL - Tuzla'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 95'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk kez düzenlenen bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu.

28.10.2018 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Tuzla'da pedallar Cumhuriyet için çevrildi

Tuzla'Da düzenlenen Bisiklet Turu renkli görüntüler oluşturdu

İSTANBUL - Tuzla'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 95'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk kez düzenlenen bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi.

Cumhuriyetin 95'inci yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Tuzla'da Bisiklet Turu düzenlendi. Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 1'inci Tuzla Bisiklet Turu'na Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve lise öğrencisi 500 genç birlikte pedal çevirdi. Çağrıbey Ortaokulu önünden başlayan bisiklet turu İstasyon Caddesi, Tahaffuzhane Caddesi, A.Kılıç Bulvarı ve Şehitler Caddesi güzergahını takip ederek başlangıç yerinde sona erdi. Renkli görüntülerin oluştuğu bisiklet turuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çok heyecanlı olduklarını söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: "Biz de bunun başlangıcını yapacağız. Ama aslında Tuzlamız 'da her türlü sportif faaliyetin yapılması aruz ediyoruz. Bisiklet de insanın beden sağlığı açısından çok önemli ve hem de bedeni disiplin etme açısından bütün vücudu çalıştıran bir spor dalı olarak görüyoruz. ve gelenekselleşecek bir yarış düzenlemek dahil olmak üzere bisikletçilik konusunda Tuzlamız 'da İnşallah en güzel çalışmaları hep birlikte yapacağız" dedi.

Tuzla'da tur attıktan sonra bisikletliler başladıkları yere geri gelerek turu bitirmiş oldu.

Tuzla\'da Pedallar Cumhuriyet İçin Çevrildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Tuzla'da Pedallar Cumhuriyet İçin Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement