Tuzla'da kedilere tripleks kedi evleri - Son Dakika
Güncel

Tuzla'da kedilere tripleks kedi evleri

Tuzla'da kedilere tripleks kedi evleri Tuzla Belediyesi, sokaklarımızın sevimli sakinlerinin güvenli, konforlu ve sağlıklı şartlarda yaşaması için tüm gücüyle çalışıyor.

03.10.2020 11:43  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla'da kedilere tripleks kedi evleri

İSTANBUL - Tuzla Belediyesi, sokaklarımızın sevimli sakinlerinin güvenli, konforlu ve sağlıklı şartlarda yaşaması için tüm gücüyle çalışıyor. Belediye tarafından oluşturulan 270 gönüllüyle sokak hayvanlarına mama desteği sağlarken, 81 adet mama ve su istasyonu, 80 köpek kulübesi, 170 tripleks kedi evi ile görkemli hayatlarına huzur içinde devam ediyorlar.

Sosyal belediyecilik çalışmalarını her alanda sürdüren Tuzla Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Can dostlar için adeta seferberlik başlatan Tuzla Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 270 kent gönüllüsüyle birlikte, sokak hayvanlarına mama desteği sağlarken, ilçenin tamında 81 adet mama ve su istasyonu, 80 köpek kulübesi, 170 adet, birçoğu denize nazır tripleks kedi evleri ile görkemli hayatlarını huzur içinde sürdürmelerini sağlıyor.

"Sevimli dostlarımızla şehrimizde mutluyuz"

Tuzla'da kedi evlerini yaygınlaştıracaklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Merhamet, sevgi ve paylaşma duygusuyla, şehrimizin güzelliğine güzellik katan minik dostlarımız, kent hayatının da keyifli yanlarını oluşturuyor. Şehrimizin her köşesindeki parklarla beraber özellikle insan sirkülasyonun fazla olduğu Tuzla sahil alanında bulunan kedi evlerimizde yaşayan can dostlarımız artık bizler için birer komşu oldu. Minik dostlarımız için özel olarak yaptığımız kedi evlerinin yanı sıra, yürüttüğümüz bütün hizmetlerimizi hayvan severlerle birlikte genişleterek devam ettiriyoruz. İlçemizde bulunan patiparklar, mamatikler ve kedi evlerinin yanı sıra Gönül Elleri Çarşısı'na kayıtlı çocuklarımızın kendi el emekleri ile özel olarak hazırladıkları kuş yuvalarını ağaçlara asarak örnek bir çalışma daha yaptık. Biz, Tuzla'da hayatı paylaşmaya devam edeceğiz. Sevimli dostlarımızla şehrimizde mutluyuz" dedi.

Tuzla\'da kedilere tripleks kedi evleri
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuzla'da kedilere tripleks kedi evleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement