Tuzla'da tır dijital trafik levhasına çarptı, ortalık savaş alanına döndü: 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Tuzla'da tır dijital trafik levhasına çarptı, ortalık savaş alanına döndü: 2 yaralı

- Tuzla'da Kuzey Marmara otoyolunda kontrolden çıkan tır, dijital trafik levhasının ayağına çarptı.

21.05.2022 18:27  Güncelleme: 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Tuzla'da Kuzey Marmara otoyolunda kontrolden çıkan tır, dijital trafik levhasının ayağına çarptı. Yerinden sökülen levha yola ve tırın üzerine devrildi. Tırdaki sürücü ile yolcu yaralanırken, yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Kaza alanı dron ile görüntülendi .

Kaza, saat 16.30 sıralarında Tuzla'da Kuzey Marmara otoyolu Tepeören mevkiinde meydana geldi. Osman H. kontrolündeki demir yüklü, Scania markalı 42 AJE 516 plakalı tır, iddiaya göre seyir halindeyken kontrolden çıktı. Yoldan çıkan tırın sürücüsü yol kenarındaki alana düşmemek için direksiyonu kırınca, akıllı trafik bilgilendirme sistemi olarak da bilinen baş üstü dijital trafik levhasının bir ayağına hızla çarptı. Levhanın hem yol kenarındaki hem de refüjdeki ayağı çarpmanın etkisiyle yerinden söküldü. Sökülen levha yola ve tırın dorsesine devrildi. Savrulan tır ise yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu.

Tır sürücüsü Osman H. ile yanında bulunan yolcu Hasan S. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Levhanın yola devrilmesi nedeniyle yol bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. Çalışmaların ardından yolda araç trafiği kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

Tırın çarpmasıyla devrilen dijital levha, kaza yapan tır ve kaza alanı havadan görüntülendi.

(Cem Güney Kılıç - Halit Arslan/İHA)

Tuzla\'da tır dijital trafik levhasına çarptı, ortalık savaş alanına döndü: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tuzla'da tır dijital trafik levhasına çarptı, ortalık savaş alanına döndü: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement