TV'de İlk Kez ''Teksas Ölüm Tarlası'' - Son Dakika
Güncel

TV'de İlk Kez ''Teksas Ölüm Tarlası''

TV\'de İlk Kez \'\'Teksas Ölüm Tarlası\'\'

Usta yönetmen Michael Mann'in kızından "gerçek bir suç hikayesi.

10.10.2012 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEXAS KILLING FIELDS

Tür: Suç, Dram

Yönetmen: Ami Canaan Mann

Yapım: 2011

Oyuncular: Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan, Chloë Grace Moretz, Corie Berkemeyer

Dedektif Souder (Sam Worthington) ve meslektaşı Heigh (Jeffrey Dean Morgan), Teksas'ın küçük bir kasabasında kadınları öldüren seri katili bulmaya çalışmaktadır. Kurbanlarını Ölüm Tarlası olarak bilinen bataklığa götüren katil, polislerden hep bir adım öndedir. Kasabanın kızlarından Anne (Chloë Grace Moretz) ortadan kaybolunca iki dedektif için zamana karşı yarış başlar.

Teksas'ta gizemli cinayetler

Ölüm tarlasında cesetler

Kaçırılan kadınlar

Kimse güvende değil

Sinemanın önemli yönetmenlerinden Michael Mann'ın kızı Ami Canaan Mann'ın geçen yıl Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan için yarışan çarpıcı kara filmi 2011 yapımı Teksas Ölüm Tarlası (Texas Killing Fields) , sonunda Sinema Tv ile sinemaseverlerle buluşuyor. Mann'ın gerilim yüklü bu polisiye filmi, hemen girişte seyircinin zihnini karıştırarak kaos yaratmayı başarıyor.

Sinemaseverler, Mike'ı canlandıran Sam Worthington'ı, James Cameron'ın 2009 yapımı "Avatar" filmindeki Jake Sully karakteriyle tanıyorlar. Jessica Chastain, Terrence Malick'in 2011 yapımı Hayat Ağacı (The Tree of Life) filminden beri büyü saçan bir oyuncu. Jeffrey Dean Morgan, Antti Jokinen'in 2011 yapımı Kiracı (The Resident) filminde çizdiği psikopat karakterle hatırlanıyor. Mann'in filminde alabildiğine sakin ve olgun bir karakter çiziyor bu oyuncu. Elbette, Martin Scorsese ustanın üç boyutlu ve sinemaya adanmış Hugo filminde unutulmaz Isabelle olan Chloë Grace Moretz, sinemaya armağan gibi. "Teksas Ölüm Tarlası" filminde tüm oyunculardan rol çalıp hikâyenin ortasına oturan genç oyuncu da, küçük omuzlarında bu ağırlığı taşımayı başarmış.

Yayın Saati : 21.00

Yayın Tarihi : 13 Ekim Cumartesi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TV'de İlk Kez ''Teksas Ölüm Tarlası'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement