Twigy'le Bu Kış Gülmeye Ayaktan Başlıcaksınız - Son Dakika
Güncel

Twigy'le Bu Kış Gülmeye Ayaktan Başlıcaksınız

Twigy\'le Bu Kış Gülmeye Ayaktan Başlıcaksınız

Yeni yılda bambaşka bir hediye almak istiyorsanız Twigy'nin Komikaze koleksiyonuna mutlaka göz atın.

24.12.2013 16:18  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır karikatürleriyle bizi güldüren Erdil Yaşaroğlu'nun Komikaze Hayvanları çizgiden çıkıp 3 boyutlu olarak Twigy ile ayaklarımıza geliyor.

Twigy'nin 25. yılına özel olarak gerçekleştirilen Twigy Komikaze projesinde Erdil Yaşaroğlu'nun esprileriyle karakterler ruh kazandığını belirten Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, Erdil Yaşaroğlu'nun çizgisinin Twigy markasıyla çok örtüştüğünü belirtti. Erdil Yaşaroğlu ile hayat bulan Aslan, Kaplan, Kurt, Ayı, Maymun, Kedi, Kuzu, Köpek, Tavşan ve İnek'ten oluşan Komikaze Hayvanları, Twigy ile terlik modellerine çok daha eğlenceli bir anlayış getiriyor.

"Karikatürün kendi mecrasından çıkıp, ayaklarımıza kadar gelmesi beni mutlu ediyor. Bu projeyle karakterlerim 3. boyuta kavuştu. Çok da güzel uygulandı. Bu boyutta her yere gidebilirler artık" diyen Erdil Yaşaroğlu "Bence bu terlikler çok güzel bir yılbaşı hediyesi olabilir. Yeni yıl sabahı ayakların sıcacık ve çok sevimliyken, elinde kitabın mutlulukla yeni yıla girersin" diyor.

Twigy için Erdil Yaşaroğlu tarafından tasarlanan 'Komikaze' koleksiyonu yanında ayrıca Erdil Yaşaroğlu imzalı küçük bir karikatür kitabı da hediye ediliyor.

Her sezon yepyeni dokunuşlarla tasarımlarına renk katan Twigy, bu kış Erdil Yaşaroğlu'nun sevimli ve komik karakterlerini modellerine taşıyarak farklılık yaratıyor. 'Komikaze' koleksiyonu ile ev terliğine yepyeni bir boyut kazandıran Twigy, tasarımlarında sürprizler yapmaya devam ediyor.

Boyner, Ayakkabı Dünyası, YKM, Özdilek, Twigy mağazaları, twigy.com, hepsiburada.com D'R'larda bulabileceğiniz 'Komikaze' terliklerin fiyatları 45 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Twigy'le Bu Kış Gülmeye Ayaktan Başlıcaksınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement