Twitter'da Suçlanınca Depresyona Giren Ünlü Cinsel İçerikli Film Yıldızı İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Twitter'da Suçlanınca Depresyona Giren Ünlü Cinsel İçerikli Film Yıldızı İntihar Etti

23 yaşındaki cinsel içerikli film yıldızı August Ames, kendisine Twitter'dan yöneltilen "homofobik" suçlamaları sebebiyle depresyona girerek intihar etti.

07.12.2017 11:35  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinsel içerikli film yıldızı, ABDli oyuncu August Ames California'daki evinde ölü bulundu. 23 yaşındaki kadının intihar ettiği düşünülüyor.

SEBEBİ ATTIĞI TWEET'LER

Ames'in yakınları kadının bir süredir depresyonda olduğu ve acı çektiğini söyledi. Sebebi ise Twitter'da yazıkları ve ona gelen tepkilerdi.

HOMOFOBİK OLMAKLA SUÇLANDI

Oynadığı +18 filmlerle bilinen Ames Twitter'a, kendisine eşcincel bir erkekle oynayacağı cinsel içerikli film teklifi geldiğini ve bunu kabul edemeyeceğini yazmıştı. Bunun üzerine kendisini homofobik olmakla suçlayan pek çok mesaj aldı. Yakınları tarafından depresyona eğilimli olduğu söylenen Ames'in yaşananlardan etkilendiği ve bunun şüpheli ölümünü tetiklediği ifade ediliyor.

Cinsel içerikli film sektörünce ünlü olan oyuncunun başına gelen bu durum sosyal medya üzerinden bir kişiyi hedef alınarak yürütülen linç benzeri zorbalık kampanyalarının ne gibi sonuçlara doğurabileceğinin de örneği olmuş oldu.

"VÜCUDUMU RİSKE ATAMAM"

Twitter'a "Vücudumu riske atamam" diye yazan Ames, eşcinsellere yönelik filmlerdeki risklerin daha yüksek olduğunu ve geçirilmesi gereken tıbbi prosedüre girmek istemediğini, kendi bedeni üzerinde karar verme hakkının kendinde olduğunu söylemiş ancak homofobi suçlamalarının ardı arkası kesilmemişti.

Polis genç kadının cesedinin nerede ve ne şekilde bulunduğu ile ilgili henüz bir detay vermezken endüstriden arkadaşları onu "çok büyük bir kalbi olan, çok nazik biri" olarak tanımladı.




Twitter\'da Suçlanınca Depresyona Giren Ünlü Cinsel İçerikli Film Yıldızı İntihar Etti

Son Dakika Güncel Twitter'da Suçlanınca Depresyona Giren Ünlü Cinsel İçerikli Film Yıldızı İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Grçekci : Çok hassasmış duy inanma 8 102 Yanıtla
  • Çok Güzel Bir Söz Paylaşıyorum: Haramlar ve Günahlar zehirli bal gibidir. İlk önce tatlı gelir sonra zehirler.. Bediüzzaman Said Nursî 21 10 Yanıtla
  • çarşı34: az filmini izlemedim 14 11 Yanıtla
  • Hakikat: Artık Hesap vakti 14 5 Yanıtla Joplu Gardiyan: Antisosyal davranışlarınızın fırsata dönüştüğü an,biri ökdümü hemen bunu dersiniz,,psikolojide hepiniz anormal grupta yeralıyorsunuz,,biliyorsun sanırım.. 9 3 Hakikat: Hepimiz bir gün ölücez ve hesap vericez buna ister inan ister inanma 4 0
  • paçacı: çok izledim 10 7 Yanıtla
  • ALBATROS: Ah Be Kadın Ah İki Lafa İntihar Edecek KadarNe Suç İşledinki Bizim Trump Efendiyle Finosu İsrail'in KUDÜS Konusunda İşledigi Suç Dan Sonra Tüm Dünya Halkları Ve Ülkelerinin Baskısına Maruz Kaldıkları Halde Utanmazca Birde Pişmiş Kelle Gibi Sırıtıyorlar Bunlar İntihar Etmedikten Sonra Sen Diye Ettin Allah Yardımcın Olsun 10 2 Yanıtla EKİNOKS: Ah Ah Yıldırım Akıllısı Tüm Kulların Allah Taraıfından Yaratıldığı Kimin Günahsız Kimin Günahlı Olduğuna Bizlerin Karar Veremediğini Bilseydin Böyle Bir Kanıyada Varmazdın Bence Al Eline Kuranıkerimi Yada İlmahali Oku Oku Okuda Tanımadığın Bir İnsanada Gafil Diyerek Günahada Girmezdin 4 2 EKİNOKS: Ah Ah Yıldırım Akıllısı Tüm Kulların Allah Taraıfından Yaratıldığı Kimin Günahsız Kimin Günahlı Olduğuna Bizlerin Karar Veremediğini Bilseydin Böyle Bir Kanıyada Varmazdın Bence Al Eline Kuranıkerimi Yada İlmahali Oku Oku Okuda Tanımadığın Bir İnsanada Gafil Diyerek Günahada Girmezdin 5 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement