Tyf Türkiye Şampiyonası'nda Kazananlar Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Tyf Türkiye Şampiyonası'nda Kazananlar Belli Oldu

Tyf Türkiye Şampiyonası\'nda Kazananlar Belli Oldu

Didim Yat ve Yelken Kulübü ev sahipliğinde, Spor Toto ve Didim Belediyesi’nin destekleriyle Didim Altınkum’da düzenlenen “Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonası”nın ilk haftasında Optimist ve Laser sınıflarında kazananlar belli oldu.

21.05.2018 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Yat ve Yelken Kulübü ev sahipliğinde, Spor Toto ve Didim Belediyesi'nin destekleriyle Didim Altınkum'da düzenlenen "Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonası"nın ilk haftasında Optimist ve Laser sınıflarında kazananlar belli oldu.

Altınkum sahilinde gerçekleşen ödül törenine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, TYF Başkan Vekili Ceyhun Üstüner, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ile sporcular, antrenörler, hakemler ve sporcu velileri katıldı.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, "Türkiye Şampiyonası, Didim'in mükemmel ev sahipliğinde, herkesin el birliğiyle katkılarıyla mükemmel şekilde ilk haftasını tamamladı. Bu şampiyonalarla biz milli takımlarımızı seçiyoruz. Onun için adil olması ve yarışların kaliteli tamamlanması çok önemli; herkesin yüzü gülüyor. Çok güzel bir haftayı geride bırakıp, ikinci haftamıza başlayacağız. Akıllarda kalacak bu organizasyona ev sahipliği yapan Didim Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Leyla hanım ve yönetimine, Belediyemize, Kaymakamlığımıza, Garnizon komutanlığımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

TYF Türkiye Şampiyonası'nın ilk haftasında Optimist sınıfında 58 kulüpten 412 sporcu, Laser sınıfında ise 51 kulüpten 159 sporcu birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışlar sonunda Optimist Genel'de Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Can Ertürk birinci oldu. İkinci sırayı yine Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Kuzey Kumlalı alırken üçüncü sırada Fenerbahçe Doğuş Yelken'den Sabri Kerem Erkmen yer aldı. Optimist Kızlar'da Turgutreis Yelken Kulübü'nden Bilgenur Yazıcı birinci olurken İskenderun Yelken Kulübü'nden Elmas Gül Koca ikinci ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nden Ekinsu Gökkurt üçüncü oldu. Optimist Junior'da Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nden Ege Ayyıldızbayraktar birinciliği elde ederken Samsun Yelken Kulübü'nden Gökçe Gümüş ikinciliği aldı. Yarışları üçüncü sırada ise Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nden Yusuf Karan Özgöz tamamladı. Optimist Junior Kızlar'da ise Samsun Yelken Kulübü'nden Gökçe Gümüş zirvenin sahibi oldu. Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Medine Havva Tatlıcan ikinci ve Büyükçekmece Yelken Kulübü'nden Gökçe Çıtır üçüncülüğü elde etti. 2006 Yılında Doğanlar Özel Ödülü Genel'de Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Kuzey Kumlalı'nın, Kızlar'da ise Fenerbahçe Doğuş Yelken'den Ece Tüzün'ün oldu. Laser 4.7 Genel'de B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi'nden Batu Özonur birinciliği kazanırken Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nden Doruk Demircan ikinci ve Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü'nden Ege Batmaz üçüncü oldu. Laser 4.7 Kız kategorisinde Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Ece Asya İkizler birinci olurken Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nden Zulal Alev Erkan ikinci ve Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Zeynep Tuncalı üçüncü sırada yer aldı. Laser 4.7 Junior'da ise İstanbul Yelken Kulübü'nden Arda Göreci birinci, Turgutreis Yelken Kulübü'nden Umut Eyriparmak ikinci ve Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Derin Baytur üçüncü oldu. Laser Radial Genel ve Kadın kategorilerinde Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Ecem Güzel yarışları birinci sırada tamamladı. İkinciliği Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nden Ayşenur Orhan ve üçüncülüğü Fenerbahçe Doğuş Yelken'den İlayda Veziroğlu elde etti. Laser Radial Genç kategorisinde ise Fenerbahçe Doğuş Yelken'den İlayda Veziroğlu birincilik kürsüsüne çıkarken B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi'nden Efe Ağan ikinci ve Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nden Yılkan Timurşah üçüncü sırada yer aldı. Laser Standar Genel'de Fenerbahçe Doğuş'tan Kerim Kaan Ordu birinci yine Fenerbahçe Doğuş Yelken'den Berkay Abay ikinci ve İstanbul Yelken Kulübü'nden Saffet Onur Bilgen üçüncü oldu. Laser Standard Genç'te ise Fenerbahçe Doğuş Yelken'den Berkay Abay yarışları birinci sırada tamamladı. İkinci İstanbul Yelken Kulübü'nden Alp Baltalı ve Fenerbahçe Doğuş Yelken'den Barsgan Dökmeci de üçüncülüğü elde etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tyf Türkiye Şampiyonası'nda Kazananlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.


Advertisement