Ubisoft'tan Yeni Oyun: Just Sing! - Son Dakika
Güncel

Ubisoft'tan Yeni Oyun: Just Sing!

Ubisoft\'tan Yeni Oyun: Just Sing!

Queen'den "I Want to Break Free" gibi klasik hitlerden, Justin Bieber'dan "What Do You Mean?" gibi günümüzün en popüler şarkılarına kadar aralarından seçim yapabileceğiniz 40'tan fazla şarkıya sahip olan oyunda oyuncular içlerindeki yıldızı ortaya çıkaracak, söyledikleri şarkıyı kaydedebilecek veya oyunla birlikte playback yapabilecekler.

30.07.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Queen'den "I Want to Break Free" gibi klasik hitlerden, Justin Bieber'dan "What Do You Mean?" gibi günümüzün en popüler şarkılarına kadar aralarından seçim yapabileceğiniz 40'tan fazla şarkıya sahip olan oyunda oyuncular içlerindeki yıldızı ortaya çıkaracak, söyledikleri şarkıyı kaydedebilecek veya oyunla birlikte playback yapabilecekler. Tüm Just Sing anları temalar ve filtrelerle kişiselleştirilebilecek, oyuncular böylece videolarını hazırlarken diledikleri gibi yaratıcı olabilecek ve bunları arkadaşları ve Just Sing topluluğuyla kolayca paylaşabilecekler.

Müzik videoları iOS ve Android'de ücretsiz Just Sing Companion uygulaması veya Xbox One Kinect veya PlayStation Camera uygulamasıyla kaydedilebilecek. Just Sing Companion uygulamasını kullanmak için oyuncular akıllı telefonlarıyla konsollarını aynı Kablosuz ağa bağlayacaklar ve klip çekmeye hazır hale gelecekler.

Just Sing iki farklı mod içerecek:

— Parti modu: Oyuncular 4 kişiye kadar en sevdikleri şarkılara eşlik ederek veya playback yaparak kendi müzik videolarını yaratabilecekler.

— Kapışma modu: Bir oyuncu 1'e 1 şarkı söyleme kapışmasında bir arkadaşına karşı yarışabilecek. Bu modda rekabet ruhunu arttırmak için otomatik olarak gösterilecek çeşitli temalı özel efektler arasından seçim yapabileceksiniz.

Oyuncular ister Parti modunda, ister Kapışma modunda çeşitli müzik türlerinden top hitler ve tüm zamanların en iyi şarkıları arasından seçim yapabilecekler; bunlar arasında şu şarkılar da bulunuyor:

All About That Bass  - Meghan Trainor

Drag Me Down - One Direction

What Do You Mean? - Justin Bieber

I Want To Break Free - Queen

Chandelier - Sia

Love Me Like You Do – Ellie Goulding

One More Night – Maroon 5

Radioactive – Imagine Dragons

Can't Feel My Face

I Love Rock 'N' Roll

All Of Me

Baby One More Time

I Will Survive

Colors Of The Wind

I Want You Back

Kryptonite

Rude

Stand By Me

Take On Me

The Fox

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Ubisoft'tan Yeni Oyun: Just Sing! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor
    09:20 Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nisan ayına rağmen Doski Vadisi'nde yer alan Bostancık köyüne önceden inen çığdan dolayı 5 metreyi bulan karda yol açma çalışması yapılmaktadır. Hakkari İl Özel İdaresi ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, Bostancık köyünün yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Kepçe boyunu aşan karda ilerlemekte güçlük çeken ekipler, çığ tehlikesine rağmen gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir.

  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün hücre evinde saklandığını tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

  • Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası
    09:18 Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpan motosikletin sürücüsü ve yaya yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi.

  • Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı
    09:16 Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 5 kişi yakalandı. Operasyon sonucunda yakalanan şahısların işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti
    09:16 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • Köyceğiz'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti
    09:15 Köyceğiz'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Turizm Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilere, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kazı Başkanı Dç. Dr. Ufuk Çörtük tarafından antik kentin tarihi hakkında bilgi verildi.

  • Başakşehir'de 'Yemin Olsun' Sergisi Ziyarete Açıldı
    09:13 Başakşehir'de 'Yemin Olsun' Sergisi Ziyarete Açıldı

    Başakşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Başakşehir Sanat Galerisi, Kur'an-ı Kerim'deki yemin ayetlerinden oluşan 'Yemin Olsun' sergisini ziyaretçilere açtı. Sergi, kainatın derinliklerine yolculuk yapmayı ve yaratılan her şeyin Rabbimizin ismini hatırlamak ve bulmak için bir vesile olduğunu vurguluyor.

  • WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!
    09:12 WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!

    Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcısı ile en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, sürekli olarak önemli yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ancak bu yenilikler bazen kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Son olarak bunun bir örneği daha yaşandı. Öyle ki WhatsApp uygulamasında 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' ifadelerinin baş harfi büyük olduğu için kullanıcılar tepki gösterdi. Akabinde bu yenilik geri alındı. İşte ayrıntılar… WhatsApp, son zamanlarda kullanıcı arayüzünü iyileştirmek için önemli adımlar atıyor. Özellikle Android platformunda büyük değişiklikler yapılması bekleniyor. Şirketin planı doğrultusunda geçtiğimiz günlerde bir güncelleme daha yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile sohbetlerde karşıdaki kişinin durumunu gösteren 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' belirteçlerinin baş harfi büyük hale getirilmişti. Bu aslında pek de büyük bir değişiklik olmamasına rağmen kısa süre içinde pek çok kullanıcı tarafından fark edildi. Akabinde kullanıcılar, belirteçlerin baş harfinin büyük hale gelmesinin gözü yorduğunu söyleyerek eski haline geri getirilmesini istedi. Bugün ise şirket, artan tepkiler üzerine bir güncelleme daha yayınladı ve değişiklik geri çekildi. Aslına bakacak olursak 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' gibi belirteçlerin baş harfi Telegram ve Signal gibi rakip uygulamalarda da küçük. Bu kullanıcı deneyimi açısından önemli bir detay olarak görülüyor. Bu doğrultuda WhatsApp'ın geri adım atması kullanıcıları sevindirdi. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? WhatsApp'ın yaptığı değişiklik sizin de dikkatinizi çekti mi? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Advertisement