Assassin's Creed Odyssey, Xbox Game Pass'e eklendi - Son Dakika
Gamegar

Assassin's Creed Odyssey, Xbox Game Pass'e eklendi

Assassin\'s Creed Odyssey, Xbox Game Pass\'e eklendi

Ubisoft'un sevilen aksiyon oyunu serisi Assassin's Creed'in Antik Yunanistan'da geçen hikayesi Assassin's Creed Odyssey'in Xbox Game Pass'e eklendiği bildirildi.

16.09.2022 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Xbox Türkiye'nin Twitter hesabından yaptığı duyuru ile sevilen Asssassin's Creed Odyssey, Microsoft'un abonelik sistemli oyun kütüphanesi Xbox Game Pass'e eklendiğini açıkladı.

ASSASSIN'S CREED ODYSSEY, XBOX GAME PASS'E EKLENDİ

Xbox Game Pass kullanıcıları artık kütüphanelerinden ücretsiz olarak Assassin's Creed serisinin 11. oyunu Assassin's Creed Odyssey'i indirip oynayabilirsiniz.

Assassin's Creed Odyssey, Xbox Game Pass'e eklendi

ASSASSIN'S CREED ODYSSEY KONUSU

Assassin's Creed Odyssey'de kendi kaderine hükmet. Kimsesiz bir garip adamdan yaşayan bir efsane olmaya giden bir yolculuğa çık. Kendi geçmişinin sırlarını keşfederken Antik Yunanistan'ın kaderini de değiştir.

ANTİK YUNANİSTAN'A SEYAHAT ET

Gür yeşil ormanlardan volkanik adalara ve kalabalık şehirlere, Yunanistan'a yelken aç. Tanrıların ve insanların savaş yorgunu ülkesini keşfederken dövüşmeye de hazır ol.

KENDİ EFSANENİ YARAT

Yapacağın seçimler yolculuğunun gidişatına ve sonucuna etki ediyor. Yeni diyalog sistemi sayesinde ve yapacağın farklı seçimlerle farklı finaller seni bekliyor. Donanımını, gemini ve özel yeteneklerini kişiselleştirerek kendinden bir efsane yarat.

MÜCADELENİN ÖLÇEĞİNİ BÜYÜT

Atina ile Sparta arasındaki yüzlerce askerle yapılan büyük ölçekli savaşlarda savaşçının yeteneklerini sergile, ya da Ege Denizindeki deniz savaşlarında düşman filolarının içine bodoslama dal.

Assassin's Creed Odyssey, Xbox Game Pass'e eklendi

Son Dakika Gamegar Assassin's Creed Odyssey, Xbox Game Pass'e eklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement