Üç Büyükler Ahmet İçin Bir Oldu - Son Dakika
Spor

Üç Büyükler Ahmet İçin Bir Oldu

Üç Büyükler Ahmet İçin Bir Oldu

Kanser tedavisi gören Ahmet Bali'nin ameliyatları için gereken 21 bin TL'nin toplanması için, bütün renkler bir oldu.

03.01.2012 13:30  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kanser tedavisi gören Ahmet Bali'nin ameliyatları için gereken 21 bin liranın toplanması için, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftar grupları adeta seferber oldu.

Yaklaşık bir yıl önce böbrekleri, pankreası ve beyninde tümör tespit edilen Beşiktaş taraftarı Ahmet Bali için doktorlar bir dizi ameliyat yapılması gerektiğini bildirdi. Uzman doktor yetersizliği nedeniyle İnegöl'den Bursa'ya ve ardından İstanbul'a sevk edilen Bali için öngörülen üç ameliyatın maliyeti 21 bin lira olarak belirlendi.

İlçede asgari ücretle çalışan ve tedaviyi karşılayacak maddi imkanı bulunmayan Bali için İnegöl Beşiktaşlılar Derneği bir yardım kampanyası başlattı. Derneğin bu desteğine Beşiktaş'ın taraftar grubu "Çarşı" da internet sitelerinden katılarak, Bali'ye yardım çağrısı yaptı.

"Kardeşim Ahmet yalnız değilsin. Seni kansere vermeyeceğiz" başlığıyla çağrı yapan Çarşı'ya diğer Beşiktaş taraftar grupları ile Galatasaray ve Fenerbahçeliler de katıldı.

Ultraslan taraftar grubu, "Ahmet yalnız değilsin", Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu ise "Haydi GFB, Ahmet Bali'ye destek" başlıklarıyla futbol dünyasına destek çağrısında bulundu.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yücel Demir, Bali için açılan hesapta şu ana kadar 8 bin lira toplandığını belirterek, destek olan herkese teşekkür etti. - İNEGÖL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Üç Büyükler Ahmet İçin Bir Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement