İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapmak isteyen HDP'li vekillere polis müdahale etti - Son Dakika
Güncel

İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapmak isteyen HDP'li vekillere polis müdahale etti

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine yapılan kayyum atamalarına tepki amacıyla İstanbul Adalet sarayı önünde basın açıklaması yapmak isteyen HDP'li milletvekillerine, polis müdahalede bulundu.

20.08.2019 14:24  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine yapılan kayyum atamalarına tepki amacıyla İstanbul Adalet sarayı önünde basın açıklaması yapmak isteyen gruba, polis müdahalede bulundu.

POLİS MEMURU AYAĞINDAN YARALANDI

HDP milletvekilleri Ahmet Şık, Musa Piroğlu, Oya Ersoy, Züleyha Gülüm ve Filiz Kerestecioğlu ile bir grup avukat, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yapmak istedi. Polis yetkilileri, basın açıklamasının, adliye önünde yapılmasına izin verilmeyeceğini, adliyenin karşısındaki meydana gitmeleri yönünde uyarıda bulundu. Bunun üzerine gruptakiler ile polis arasında tartışma başladı. Grubun dağılmaması üzerine polis müdahalede bulundu. Müdahale sırasında bir polis memuru ayağından hafif yaralandı. Daha sonra adliyenin karşısındaki meydanda bir araya gelen gruptakiler basın açıklaması yaptı.

İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapmak isteyen HDP\'li vekillere polis müdahale etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapmak isteyen HDP'li vekillere polis müdahale etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement