Üç Grup Tek Sahnede Direc-t, Pickpocket, Softa - Son Dakika
Güncel

Üç Grup Tek Sahnede Direc-t, Pickpocket, Softa

Türkiye'nin en köklü müzik yarışması organizasyonlarından Tuborg 17. Roxy Müzik Günleri'nde geri sayım heyecanı devam ediyor.

26.03.2012 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır amatör müziğe destek veren ve müzisyenlerin yanında olan Tuborg Roxy Müzik Günleri bugüne kadar Hayko Cepkin, Replikas, Aylin Aslım, Bağdat Avenue, Dorian, Deja-vu, Nekropsi, Yeni Harman, Direc-t, Anima, Kurban, Gevende, Fairuz Derin Bulut, Softa gibi birçok ünlü ismi ve grubu müzik dünyasına kazandırdı.

Yarışma başvuruları bir hafta daha uzatılarak 4 Nisan tarihine alındı. 16-17-18 Nisan tarihlerinde elemeyi geçen yarışmacıların canlı performans günleri gerçekleşecek. 20 Nisan akşamı yapılacak ödül töreniyle birincinin açılanacağı yarışmanın finalistlerini heyecan verici ödüller bekliyor.

Birinciye hem single, hem de Danimarka seyahati… Bu yıl da Tuborg ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Tuborg Roxy Müzik Günleri'nde birinci sırayı alan yarışmacı ya da grup, tüm masrafları karşılanarak, dünyanın en önemli ve köklü müzik festivallerinden biri olan Roskilde'yi izlemeye Danimarka'ya gidecek. Ayrıca WePlay üzerinden single çıkartma şansını da yakalayacak.

İkinci olan yarışmacı ya da grubun ise kendi seçtiği bir şarkısı Stüdyo Smart tarafından kaydedilerek, albüm kalitesinde prodüksiyon yapılacak. Yarışmanın üçüncüsü ise Stüdyo Smart'tan 20 saatlik kayıt hakkıyla ödüllendirilecek.

İlk üçe giren yarışmacılara ve "En İyi Davulcu" ödülünün sahibine ayrıca, İstanbul Agop Zilleri'nden zil seti hediye edilirken, Tuborg Roxy Müzik Günleri için kayda gelen herkes Stüdyo Smart'tan indirim kazanacak.

Bu jüriye dikkat…

Bu sene 17'ncisi düzenlenen Tuborg Roxy Müzik Günleri jürisinde; Taner Öngür, Kaan Yüceil, Harun Tekin, Aylin Aslım, Koray Candemir, Murat Hasarı, Ömer Ahunbay, Hakan Tamar, Ece Duyar, Oğuz Kaplangı, Hakan Özer, Özge Fışkın, Kanat Atkaya, Haluk Polat, Metehan Mert Çakır, Ceylan Ertem, Siyabend Suvari, Tayfun Polat ve Turgay Gülaydın yer alıyor.

Rakamlarla Tuborg Roxy Müzik Günleri…16 yılda, 2.400 grup ve 9.930 müzisyen katıldı. Bugüne kadar 42 bin dinleyiciye ulaşan etkinlikte, 245 grup finale kaldı. Bu yarışmalardan tanıdığımız 1.100 müzisyen ise Roxy 'de sahne alma fırsatı yakaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üç Grup Tek Sahnede Direc-t, Pickpocket, Softa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement