Üç Harfliler: Adak Filmi - Son Dakika
Sinema

Üç Harfliler: Adak Filmi

Üç Harfliler: Adak Filmi

Üç Harfliler: Adak filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Üç Harfliler: Adak filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

09.01.2019 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki yakın arkadaş olan Salih ve Metin avlanmak için ormana gider. Ancak burada yaşanan bir kaza sonucu Salih tüfekle vurularak ağır bir şekilde yaralanır. Salih, artık beynine saplanan saçma taneleri ile yaşamak zorundadır. Yaşadıklarından sonra psikolojisi iyice bozulan genç adamın iyileşmesi için hem maddi hem de manevi yardıma ihtiyacı vardır. Metin arkadaşının geçtiği bu zorlu dönemde ona her türlü desteği vereceğini söylese de işler öyle olmaz. Metin, sadece Salih’i bir başına bırakmakla kalmaz, kız arkadaşı Şermin’le de arasına girer. Eski nişanlısı Arzu’dan da ayrılan Metin bir süre sonra Şermin ile nişanlanır. Arzu olanlar karşısında ne yapacağını bilemeyince çareyi Salih ve annesi Türkan’ın ziyarete gider. Bu ziyaret, tekinsiz bir kadın olan Türkan’ı oğlunu bu hale getirenlerden intikam almak için harekete geçirir.

Yönetmen: Alper Mestçi

Senaryo: Alper Mestçi

Oyuncular: Ramazan Demir, Ceren Yılmaz, Ejder Özkarslıgil, Simge Uluer, Hatice İrkin, Ali Aydoğan, Begüm Koyçiç, Cavit Özer

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Üç Harfliler: Adak

Yapımcı Firma: Muhteşem Film

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 18.01.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Üç Harfliler: Adak Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement