İnşaat iskelesinde tehlikeli işçilik kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

İnşaat iskelesinde tehlikeli işçilik kamerada

İnşaat iskelesinde tehlikeli işçilik kamerada İnşaat işçilerinin 4 santimetrelik demir üzerindeki çalışması yürekleri ağza getirdiANTALYA Antalya'da eski bir Alanya evinin dış cephesini tadilatı için iskele kuran iki inşaat işçisinin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışması yürekleri ağza getirdi.

29.11.2022 12:18  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşaat iskelesinde tehlikeli işçilik kamerada

İnşaat işçilerinin 4 santimetrelik demir üzerindeki çalışması yürekleri ağza getirdi

ANTALYA Antalya'da eski bir Alanya evinin dış cephesini tadilatı için iskele kuran iki inşaat işçisinin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışması yürekleri ağza getirdi. İşçiler yaklaşık 4 santimetre genişliğe sahip demirin üzerine sağa sola ilerleyerek canlarını hiçe saydı.

Olay, Alanya ilçesi Şekerhane Mahallesinde meydana geldi. Eski Alanya evinin dış cephe tadilatı için iskele kuran inşaat işçilerinin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışması dikkatlerden kaçmadı. Kurulan iskelede emniyet kemeri ve kaskı bulunmadan çalışan işçiler adeta canlarını hiçe saydı. 3 katlı binaya iskele kuran işçiler 4 santimetre genişliğindeki demirin üzerinde bir sağa bir sola ilerledi. Tehlikeli anlar kameralar tarafından kaydedildi.

İnşaat iskelesinde tehlikeli işçilik kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İnşaat iskelesinde tehlikeli işçilik kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement