Üç Puan, 3 Golle Geldi - Son Dakika
Güncel

Üç Puan, 3 Golle Geldi

Üç Puan, 3 Golle Geldi

Sultanbeyli Belediyespor, haftasonu oynadığı Edirnespor Gençlik maçından 3-0 gibi net bir skorla galip geldi.

11.02.2013 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediyespor, şampiyonluk adına önemli bir başarıyı daha hanesine yazdırmayı bildi.

Bölgesel Amatör Lig'de liderlik hesapları yapan Sultanbeyli Belediyespor Sultanbeyli 75. Yıl stadında Edirnespor Gençlik'i konuk etti. Önemli mücadeleyi Bursa bölgesi hakemlerinden Arda Kardeşler yönetirken, yardımcılıklarını ise yine Bursa bölgesi hakemlerinden Kemal Elmas ve Ali Osman Ferik yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemlik görevini ise İstanbul bölgesi hakemi Erkan Bayar üstlendi.

Goller İkinci Yarıda Geldi

Maça iki takımda kontrollü ve dengeli başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, iki takımında temposu oldukça yüksekti. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Belediyespor, ilk golü 49. Dakikada Sabur Eser'le buldu. Savunma arkasına atılan pası iyi takip eden Sabur, kalecinin solundan topu ağlara gönderdi. Golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Belediyespor'un ikinci golünü de dakikalar 57'yi gösterdiğinde Bayram Dursun kaydetti.

Gollerin ardından rakibin ataklarını iyi karşılayan bir defans organizasyonu çizen Belediyespor, kontra ataklarla farkı artırmaya çalıştı. Yaptığı kontra ataklarla savunmaya zor anlar yaşatan Belediyespor'un son golünü İsa Taştemir kaydetti. 3-0 gibi net bir skorla galip gelmesini bilen Sultanbeyli Belediyespor şampiyonluk adına önemli bir engeli geride bırakmış oldu. Maçta yaptığı kurtarışlarla oyunun kaderini belirleyen Erol Aslan karşılaşmaya damgasını vururken, Sertaç Ergen ise oynadığı mükemmel futboluyla taraftarı kendine hayran bıraktı. Bu galibiyetin ardında Belediyespor puanını 32'ye çıkardı ve üç puanı üç golle aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üç Puan, 3 Golle Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement