Uçak Akrobasi Gösterisi Nefes Kesti - Son Dakika
Güncel

Uçak Akrobasi Gösterisi Nefes Kesti

Sivrihisar'da Türkiye'nin ilk sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün yaptığı akrobasi gösterisi nefes kesti.

31.08.2012 03:00  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Sivrihisar ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin ilk sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün özel uçağıyla yaptığı akrobasi gösterisi izleyenlerin nefeslerini kesti.

Sivrihisar ilçe stadyumunda düzenlenen törene Kaymakam Hüseyin Çakırtaş, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Solak, Belediye Başkan Vekili Çetin Kavas ile çok sayıda vatandaş katıldı. Sivrihisar Kültür Turizm Sosyal Yardımlaşma Tanıtım Derneği'nin destek verdiği kutlamalarda genç kızlar defilede yöresel giysileri sundu. Mustafa Karatepe adlı memur ile 10 yaşındaki Vatan Altınbaş, Nasreddin Hoca kılığına girdi.

KENDİ UÇAĞIYLA GÖSTERİ YAPTI

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Türkiye'nin ilk sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk tek motorlu ve 420 beygir gücündeki özel uçağı ile akrobasi gösterisi yaparak renk hattı. Hava Meydan Komutanlığı'ndan havalanan ve yaklaşık 15 dakika törenin yapıldığı Sivrihisar Stadyumu üstünde uçağıyla akrobasi gösterisi yapan Öztürk izleyenlerin nefeslerini kesti. Öztürk'ün Sivrihisarlı olması nedeniyle böyle bir gösteriyi gerçekleştirdiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçak Akrobasi Gösterisi Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement